Τελευταια Νεα

21 Σεπ 2016

Μεταγραφική βόμβα για τον Όμηρο

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Όμηρος Νεοχωρίου. Παικτης της ομάδας θα είναι ο 24χρονος χαφ Φώτης Παπανικολάου που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στη Β΄ Εθνική με την Α.Ε. Ερμιονίδας και την Παναχαϊκή. Ο Παπανικολάου ξεκίνησε την καριέρα του στον Όμηρο την αγωνιστική περίοδο 2008 - 09 και στη συνέχεια εκτός από την ομάδα του Νεοχωρίου φόρεσε τις φανέλες των Α.Ε. Μεσολογγίου, Α.Ε. Ερμιονίδας και Παναχαϊκής. 
Το 2008 - 09 αγωνίστηκε με τον Όμηρο στην Α΄ ΕΠΣΝΑ και την επόμενη χρονιά με την ομάδα του Νεοχωρίου αναδείχτηκε πρωταθλητής στην Α΄ Κατηγορία και κέρδισε την άνοδο στη Δ΄ Εθνική. Το 2010 - 11 κατέκτησε στην αρχή της χρονιάς το Super Cup της Ένωσης και αγωνίστηκε στη Δ΄ Εθνική με τον Όμηρο. Ένα χρόνο αργότερα δίνεται δανεικός στην Α.Ε.Μ. παίζοντας στη Δ΄ Εθνική και κατακτώντας το Κύπελλο ΕΠΣΝΑ. Το 2012 - 13 πηγαίνει στην Α.Ε. Ερμιονίδας και κατακτά δύο συνεχόμενες ανόδους σαν πρωταθλητής από τη Δ΄ στη Γ΄ και από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Με την ομάδα της Ερμιόνης αγωνίστηκε στη Β΄ Εθνική τη χρονιά 2014 - 15 και πέρσι φόρεσε τα χρώματα της Παναχαϊκής στη Β΄ Εθνική. 
Στη Β΄ Κατηγορία αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας και της επίθεσης, ενώ στον Όμηρο θα καλύψει τη θέση του δεξιού χαφ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.