ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6 Σεπ 2016

Γιάννης Ματζουράκης: Στο χορτάρι θα φανούν όλα

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Ματζουράκης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την πρεμιέρα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές που έχει ο «δικέφαλος» από τα προηγούμενα χρόνια, τονίζοντας ότι το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο.
Όσα είπε ο Γιάννης Ματζουράκης στον ArenaFM 89.4:
«Όλα τα πρώτα παιχνίδια είναι δύσκολα, ακόμα χειρότερα όταν συναντάς ομάδες πιο έτοιμες. Ο ΠΑΟΚ είναι αλλαγμένος κατά πολύ από πέρυσι, και όχι μόνο ο ΠΑΟΚ και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες προσπάθησαν να αλλάξουν αρκετά και να ανέβουν επίπεδο».
Αναφορικά με τον Παναιτωλικό: «Ο Παναιτωλικός προετοιμάζεται με υπομονή και  σοβαρότητα. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Στο χορτάρι θα φανούν όλα. Δώσαμε βάση στο περσυνό υλικό και με κάποιες προσθήκες ελπίζουμε η ομάδα να είναι ακόμα καλύτερη. Η ομάδα έχει βασικό κορμό και ομοιογένεια και εκεί θα βασιστούμε».
Για τον ΠΑΟΚ: «Η ομάδα είναι 50% αλλαγμένη από πέρυσι. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύσκαμπτη ομάδα, και αυτό οφειλόταν στο σχεδιασμό για πολλά χρόνια. Αυτό φάνηκε ότι θέλουν να το αλλάξουν. Το γεγονός ότι δυνάμωσαν όλες οι μεγάλες ομάδες, νομίζω θα δούμε κάτι διαφορετικό φέτος και μεγάλο ανταγωνισμό».
http://arenafm.gr/
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.