Τελευταια Νεα

26 Σεπ 2016

Τρίποντο στο 95' για Ακαρνανικό..3-2 την Ομόνοια

Σε ένα ματς διαφήμιση για το ποδόσφαιρο ο Ακαρνανικός Φυτειών επικράτησε στο 95' με σκορ 3-2 της Ομόνοιας Κεχρινιάς.

Η ομάδα του Ακαρνανικού μπήκε δυνατά χάνοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες.
Το σουτ του Γαλάνη στο 10' απέκρουσε ο Ζυγώνης και στο 15' μια κεφαλιά πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ.
Στο 18' ο Μαυρομάτης χάνει μεγάλη ευκαιρία εξ' επαφής και κόντρα στη ροή του αγώνα από κακό διώξιμο της άμυνας του Ακαρνανικού η μπάλα στον Μηλιά  που με έξυπνη πάσα στον Μάνθο που βγήκε στην πλάτη της άμυνας γύρισε τη μπάλα στον Σακαρέλο κάνοντας το 0-1 στο 25'.
Η πίεση συνεχίστηκε από πλευράς γηπεδούχων με σουτ του Τσάκαλου στο 32' να σταματάει στο δοκάρι. 
Δύο ευκαιρίες με τον Κελεπούρη στο 38' και 42' πέρασαν ανεκμετάλλευτες με το πρώτο μέρος να βρίσκει την ομάδας της Κεχρινιάς να είναι μπροστά στο σκορ με 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και πάλι σε ένα διώξιμο της άμυνας του Ακαρνανικού ο Μηλιάς μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Μούχα με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μάνθος κάνοντας το 0-2.
Η ομάδα του Γιάννη Λιάκα δεν τα παράτησε και κάνοντας δύο αλλαγές και με την είσοδο του Ασβεστόπουλου στο 57' άρχισε την πίεση χάνοντας πολλές ευκαιρίες.
Αρχικά με στο 60' το σουτ του Κοντού πέρασε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι, ξανά χαμένη ευκαιρία στο 64' με τον Ασβεστόπουλο και μια άστοχη κεφαλιά του Μαυρομάτη στο 64'.
Στο 70' το τράβηγμα του Μάνθου στον Μαυρομάτη δόθηκε πέναλτι με τον Τσάκαλο να εκτελεί και τον Ζυγώνη να αποκρούει.
Στο 77' ο Κοντός με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-2. Στο 87' ο Γαλάνης με κεφαλιά από κόρνερ του Θώδη έκανε το 2-2.
Στο 95' ο Ασβεστόπουλος έκανε υπέροχη πάσα στον Κελεπούρη έκανε το τελικό 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Ακαρνανικός Φυτειών (Γιάννης Λιάκας): Λασπίτης, Τσιλίκης, Ελευθερίου (Πατούλας), Μαυρομάτης, Μούχας, Θώδης, Κοντός, Γαλάνης, Κελεπούρης, Τσάκαλος, καραλής (Ασβεσόπουλος), 
Ομόνοια Κεχρινιάς: Ζυγώνης, Ζούμπος, Μακρυδήμας (Παπαχαραλάμπους), Ασπούδης, Χούτας, Αργύρης (Κατσάνος), Μασούρας, Σακαρετσάνος, Θεοδωράκης, Μηλιάς, Μάνθος (Σαφάκας)

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.