Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2016

Νίκη με ανατροπή για Αμβρακικό...4-2 τον Α.Ο.Χάλκειας

Γκολ και θέαμα στο γήπεδο του Λουτρού με τον τοπικό Αμβρακικό να επικρατεί με σκορ 4-2 του Α.Ο.Χάλκειας και να παίρνει τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αμβρακικός στο 15' πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Αλπέντζος έκανε τη σέντρα και ο Παγώνης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε στο επόμενο λεπτό με σουτ του Ψυχογιού έξω από την περιοχή που ισοφάρισε σε 1-1.
Η ομάδα της Χάλκειας στο 49' πήρε το προβάδισμα όταν οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν κατάφερα να απομακρύνουν και ο Μπίμπας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 57' ο Καβαλιέρης έκανε τη σέντρα και ο Μακρυπίδης με σουτ ισοφάρισε. Στο 67' η κάθετη πάσα του Πατσιαλού βρήκε τον Καβαλιέρη που πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 3-2.
Στο 69' ο Αλπέντζος σημάδεψε το δοκάρι και στο 86'από ασίστ του Μερισιώτη ο Μακρυπίδης έκανε το τελικό 4-2.

Αμβρακικός Λουτρού (Ηρακλής Στασινός): Στασινός, Γουρούνας, Μπρέσιακας (60' Νίκας),Zotal, Τσιλιπάνος, Αλπέντζος, Παγώνης, Μακρυπίδης, Καβαλιέρης, Γόγα (60' Πατσιαλός), Αυγέρης (70' Μερισιώτης)
Α.Ο.Χάλκειας (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκιάτας, Δαδάνης, Βαλής (35' Παγανιάς), Πέττας, Μπίμπας, Αδραχτάς, Ψυχογιός, Κάκκος (72' Στεφανιδέλης), Καλαβριζιώτης, Μάνθος (57' Γιαβρούτας), Αλμπάνης


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.