Τελευταια Νεα

17 Σεπ 2016

Μπήκε με το δεξί ο Απόλλωνας...3 - 1 τον Αμβρακικό Λουτρού

Με το "δεξί" μπήκε στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ο Απόλλων Δοκιμίου. Η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου επιβλήθηκε με 3 - 1 του Αμβρακικού Λουτρού σε ένα παιχνίδι που εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 31΄ όταν ο Καρτσακλής κέρδισε πέναλτι και ο Φώτης Κορομηλάς ευστόχησε στην εκτέλεση. Μάλιστα ο Απόλλωνας έχασε ευκαιρία να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 45΄ με την κεφαλιά του Δαλαγιώργου να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηρακλή Στασινού πίεσε, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να συνδυαστούν σωστά και η ισοφάριση ήρθε στο 72΄ με σουτ του Μακρυπίδη από το ύψος της περιοχής. Η συνέχεια όμως ανήκε στον Απόλλωνα που δεν πτοήθηκε από το 1 - 1 και από το γεγονός ότι δεν είχε καλή εικόνα στο πρώτο ΄κομμάτι του δευτέρου μέρους. Στο 76΄ μετά από σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα ο Γιαννακάς έκανε σουτ που κόντραρε και η μπάλα έφτασε στον Κοτρότσο που με πλασέ από κοντά έκανε το 2 - 1 και στο 83΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φώτη Κορομηλά ο Ζαχαράκης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 - 1.

Το φιλμ του αγώνα.

Ωραίος συνδυασμός Νίκου Αθανασίου και Γιαννακά ο πρώτος κάνει στο τέλος κακό κοντρόλ και μαζεύει ο Στασινός.
31΄ Γκολ. Ο Καρτσακλής ανατρέπεται από το Ζοτάι και ο Κέκελος δίνει το πέναλτι. Ο Φώτης Κορομηλάς ευστοχεί και κάνει το 1 - 0.
45΄ Φάουλ του Κορομηλά ο Δαλαγιώργος πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και μπλοκάρει ο Στασινός. 
47΄ Συρτή σέντρα του Μακρυπίδη από αριστερά ο Μπρέσιακας πιάνει το σουτ και η μπάλα φέυγει άουτ.
65΄ Φάουλ του Μπρέσιακα από δεξιά οι αμυντικοί απομακρύνουν και η μπάλα φτάνει στον Αλπέντζο που σουτάρει ελάχιστα άουτ.
72΄ Γκολ. Ο Μακρυπίδης με σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα να βρει αρχικά στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα για το 1 - 1.
76΄ Γκολ. Σέντρα του Γιάννη Τσακανίκα από δεξιά ο Γιαννακάς πιάνει το σουτ που κοντράρει και η μπάλα φτάνει στον Κοτρότσο που από κοντά πλασάρει για το 2 - 1.
83΄ Γκολ. Φάουλ του Φώτη Κορομηλά από δεξιά ο Ζαχαράκης με κεφαλιά κάνει το 3 - 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης (12΄ λ.τ. Δαλαγιώργος), Κοτρότσος, Αθανασίου Α., Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (77΄ Μανουσάκης), Ζαχαράκης, Αθανασίου Ν. (85΄ Σταύρου).

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Ηρακλής Στασινός): Στασινός, Πατσιαλός, Ζίγκηρης (20΄ λ.τ. Τσιλίκης), Φονιάς (55΄ Αλπέντζος), Τσιλιπάνος, Ζοτάι, Παγώνης, Μπρέσιακας, Μακρυπίδης, Γώγα (55΄ Καβαλιέρης), Αυγέρης.



« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Σε 3-4 εβδομαδες θα εχουν ολοκληρωθει σχεδον ολες οι αλλαγες στους παγκους των ομαδων του Δημου Αμφιλοχιας.Ο Βαλτος εκανε την αρχη,δευτερο φαβορι το Λουτρο με τον Στασινο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.