Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2016

2Χ2 για ΑΕ Βάλτου...2-1 τον Απόλλωνα Δοκιμίου

Σε ένα πολύ δυνατό και με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες παιχνίδι, η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να πάρει την νίκη με σκόρ 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκόρ μόλις στο 8′ με εκτέλεση πέναλτι του Άγγελου Φραγκούλη.Το πέναλτι κέρδισε ο Λαμπρακόπουλος απο τον Δαλαγιώργο και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για την ορθότητα της απόφασης του διαιτητή Καλαμάρη. Στα πρώτα 20 λεπτά η γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του Δοκιμίου να ανεβάζει στροφές μετά το 20λεπτο χωρίς όμως να καταφέρνει να φέρει το μάτς στα ίσια.
Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50′ οι γηπεδούχοι διπλασιάζουν τα τερματα τους, όταν σε κάθετη πάσα η μπάλα φτάνει στον Αγγέλη που πλασάρει εύστοχα απο το ύψος της περιοχής κάνοντας το 2-0..Με την σέντρα στο 51′ και γέμισμα στην περιοχή του Σίμου η ομάδα του Δοκιμίου κερδίζει πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αυτή τη φορά.Το πέναλτι κέρδισε ο Αθανασίου όταν ανατράπηκε απο τον Ψηλό..Το εκτελεί ο Κορομηλάς γράφοντας το τελικό 2-1
Ροή του μάτς:
8′ ΓΚΟΛ: Ο Δαλαγιώργος ανατρέπει τον Λαμπρακόπουλο και ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι.Το εκτελεί ο Φραγκούλης και 1-0
14′ Εκτέλεση φάουλ απο τον Κορομηλά η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
21′ Συρτό σούτ του Κακούρη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος
24′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Νέστωρα που σεντράρει ο Θώδης πιάνει αδύναμα την κεφαλιά που καταλήγει στα χέρια του Θεοδωρακόπουλου.
26′ Ο Αρκουμάνης ξεφεύγει απο δύο αντιπάλους μέσα στην περιοχή και δεξιά σπάει την μπάλα στον ξεμαρκάριστο στο ύψος του πέναλτι Γιαννακά που σουτάρει απελπιστικά άουτ.
39′ Δυνατό σούτ του Αρκουμάνη αρκετά μέτρα έξω απο την περιοχή αναγκάζει τον Σίμο σε εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.
50′ ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα καταλήγει στον Αγγέλη που δεν δυσκολεύεται να πλασάρει τον Θεοδωρακόπουλο γράφοντας το 2-0.
51′ ΓΚΟΛ: Γέμισμα στην περιοχή του Σίμου ο Αθανασίου βρίσκεται στο έδαφος απο μαρκάρισμα του Ψηλού με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι.Το εκτελεί ο Κορομηλάς και μειώνει σε 2-1
66′ Ο Κακούρης σουτάρει και ο Θεοδωρακόπουλος πεσμένος διώχνει με το πόδι σε κόρνερ.
81′ Ατομική προσπάθεια και σούτ απο τον Αθανασίου μπλοκάρει ο Σίμος
85′ Κεφαλιά γέμισμα του Τζωρτζόπουλου, ο Ζαχαράκης το γυριστό σούτ η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Σίμου.
88′ Ο Φρακούλης αποβάλεται με δεύτερη κίτρινη για δυνατό φάουλ.
Δαιτητές: Καλαμάρης,Κακατσίδης,Γαλανόπουλος
ΑΕ Βάλτου(Βασίλης Παστρωμάς) Σίμος,Χόντος, Λαμπρακόπουλος, Φραγκούλης, Ψηλός, Μαργαρίτης (63′ Τζαμαλής), Κακούρης, Νικολογιάννης ( 90+ Προύτζος), Θώδης,  Αγγέλης ( 90′ Μανώλης),Νέστορας.
Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος) Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας.Ι, Τζωρτζόπουλος, Αρκουμάνης( 59′ Σταύρου-83′ Χαντζάρας), Δαλαγιώργος ( 76′ Μανουσάκης), Κοτρότσος,  Κορομηλάς, Γιαννακάς, Ζαχαράκης, Αθανασίου
http://www.agrinio24.com/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.