Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2016

Έκανε το 2 στα 2 η Φλόγα...2 - 1 τη Θύελλα

Η Φλόγα Παλαιομάνινας έκανε το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας κερδίζοντας με 2 - 1 τη Θύελλα Παραβόλας. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη δυσκολεύτηκε απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Ανδρέα Κονδύλη παίρνοντας τη νίκη με γκολ που σημείωσε στο 76ο λεπτό ο Γιώργος Χριστόπουλος. Η Θύελλα κοίταξε στα "μάτια" τη Φλόγα που προέρχονταν από τη μεγάλη νίκη στο Μεσολόγγι και απέδειξε ότι θα αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για κάθε αντίπαλο.
Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών στο παιχνίδι η Φλόγα άνοιξε το σκορ. Ο Νταλαπέρας έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ξευγένης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανδριόπουλου. Οι παίκτες και ο πάγκος της Θύελλας διαμαρτυρήθηκαν στη φάση ότι πριν ξεκινήσει η αντεπίθεση της Φλόγας υπήρξε φάουλ πάνω στο Λιάρο. Η Θύελλα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως ο Χριστόπουλος στο 22΄ έδιωξε πριν τη γραμμή την κεφαλιά του Ρεπανίδα. Στη συνέχεια η Φλόγα που βρήκε χώρους δημιούργησε τις προϋποθέσεις, όμως οι παίκτες της δεν ήταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1 - 0.
Στο 56΄ ο Κατερινόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Ρεπανίδα και στην εκτέλεση του Λιάρου ο Ρεπανίδας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή με τον Κέκελο να υποδεικνύει πέναλτι. Η απόφαση αυτή έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Φλόγας. Ο Ρεπανίδας που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε τον Κατερινόπουλο, που έπεσε στη σωστή γωνία και έκανε το 1 - 1. Η "λύτρωση" για τη Φλόγα ήρθε στο 76΄ όταν ο Χριστόπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Καρύμπα και με πλασέ έκανε το 2 - 1. Στο 83΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ντζιμάνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στα τελευταία λεπτά και αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές ο Καρύμπας αγωνίζονταν με πρόβλημα τραυματισμού. Το 2 - 1 παρέμεινε και η Φλόγα πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες.
Οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από τη διαιτησία, ενώ υπήρχαν και φάσεις που οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

Το φιλμ του αγώνα.

13΄ Σουτ του Πιστιόλη μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Ανδριόπουλος.
20΄ Γκολ. Σέντρα του Νταλαπέρα από δεξιά ο Ξευγένης με σουτ μέσα από την περιοχή ανοίγει το σκορ.
22΄ Κόρνερ του Μάκου ο Ρεπανίδας πιάνει την κεφαλιά και ο Χριστόπουλος διώχνει με κεφαλιά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
27΄ Μακρινό σουτ του Λιάρου έδιωξε ο Κατερινόπουλος.
28΄ Φάουλ του Λιάρου η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.
29΄ Πάσα του Μπούρου στο Νταλαπέρα που σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στα χέρια του Κατερινόπουλου.
37΄ Σουτ του Νάκου έφυγε άουτ.
45+3΄ Σουτ του Νάκου απέκρουσε ο Ανδριόπουλος.
48΄ Σέντρα του Λιάρου ο Λευτέρης Σταμάτης κλείστηκε σωστά και δε βρήκε τη μπάλα από κοντά.
50΄ Σουτ του Νταλαπέρα κόντραρε και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.
56΄ Πάσα του Τσιμπούκα στο Ρεπανίδα που σουτάρει από πλάγια αριστερά με τον Κατερινόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
56΄ Κόρνερ του Λιάρου ο Ρεπανίδας βρίσκεται στο έδαφος και ο Κέκελος υποδεικνύει πέναλτι για μαρκάρισμα του Νάκου πάνω στον παίκτη της Θύελλας.
57΄ Γκολ. Ο Ρεπανίδας ευστοχεί στο πέναλτι και κάνει το 1 - 1. 
67΄ Μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρύμπα ο Ανδριόπουλος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
73΄ Σέντρα του Σπύρου Νούλα ο Χριστόπουλος πιάνει την κεφαλιά που αποκρούει εύκολα ο Ανδριόπουλος. 
76΄ Γκολ. Σέντρα του Καρύμπα από δεξιά η μπάλα έμεινε μέσα στην περιοχή σε διεκδίκηση και ο Χριστόπουλος με πλασέ έκανε το 2 - 1.
77΄ Μακρινό σουτ του Ρεπανίδα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
83΄ Ο Ντζιμάνης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στο Λιάρο.
86΄ Κόρνερ του Ρεπανίδα ο Μπλέτσας έπιασε την κεφαλιά και ο Γιώργος Σταμάτης δεν κατάφερε να φτάσει στη μπάλα και να απειλήσει από κοντά.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Κατερινόπουλος, Μπούρος, Χριστόπουλος, Ψηφής (58΄ Νούλας Σ.), Ντζιμάνης, Καντάνης Γ., Ξευγένης, Καρύμπας, Πιστιόλης, Νάκος (73΄ Στριμένος), Νταλαπέρας (53΄ Νούλας Β.).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Ανδρέας Κονδύλης): Ανδριόπουλος, Δρόσος Γ., Κόκκαλης (92΄ Αλ Γιουσέφ), Μπλέτσας, Σταμάτης Γ., Τσιμπούκας, Ρεπανίδας, Μάκος (54΄ Καλαμπαλίκης), Σταμάτης Ε., Λιάρος Μ., Ζώγας (70΄ Σταμάτης Α.).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.