Τελευταια Νεα

19 Σεπ 2016

Νέο συμβόλαιο για Αντετοκούμπο 100 εκατ. δολαρίων

Τίναξαν την μπάνκα στον αέρα οι Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο Giannis συμφώνησε με την ομάδα του Μιλγουόκι για νέο συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, με συνολικές αποδοχές 100 εκατ. δολάρια! 

Τον πιστεύουν και το δείχνουν οι Μπακς! 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμφώνησε για νέο ηγεμονικό συμβόλαιο με την ομάδα του Μιλγουόκι, το οποίο θα είναι διάρκειας τεσσάρων ετών και θα αποφέρει στον Giannis συνολικά 100 εκατ. δολάρια! 

Ο 22χρονος φόργουορντ αγωνίζεται από το 2013 στα «ελάφια» και το ρούκι συμβόλαιό του ισχύει μέχρι το τέλος της νέας σεζόν. Άρα, η νέα «χρυσοφόρα» συμφωνία του με τους Μπακς, που θα διαρκέσει από το 2017 έως το 2021, θα αρχίσει να τρέχει από την επόμενη χρονιά και φυσικά θα τον κάνει ως το πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα σε όλα τα αθλήματα! 

Ο Τζέισον Κιντ πλέκει συνεχώς το εγκώμιο του Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος έχει εξελιχθεί όλο αυτό το διάστημα σε «franchise player» του Μιλγουόκι. Πέρυσι, ο Giannis έκανε την καλύτερή του χρονιά στον «μαγικό κόσμο», όπου σε 80 ματς είχε κατά μέσο όρο 16,9 πόντους, 7,7 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ και 1,4 τάπες! 


sportfm



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.