Τελευταια Νεα

18 Αυγ 2016

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της Super League ο Γιώργος Στράτος

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Super League, γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο Γιώργος Στράτος.
Την ώρα που όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως εντός της ημέρας (18/8) θα ανακοινωθεί από τον Σταύρο Κοντονή η απόφαση περί αναβολής του πρωταθλήματος της Super League, o Γιώργος Στράτος έκανε γνωστο πως αποχωρεί από τη θέση του προέδρου της Super League ο Γιώργος Στράτος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.
Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου".
Εν τω μεταξύ, λίγα λεπτά μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου ακολούθησε ανακοίνωση από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλου, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως ο Στράτος  παραιτήθηκε μετά από άρση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του από τον Ολυμπιακό.
http://www.sport24.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.