Τελευταια Νεα

3 Αυγ 2016

Με επιτυχία το τεστ προεπιλογής των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών της Football League

Με επιτυχία πέρασαν τα τεστ προεπιλογής οι πέντε εκπρόσωποι της Αιτωλοακαρνανίας που είναι αξιολογημένοι για τη Football League. Ο λόγος για τους Βασίλη Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Αντωνόπουλο, Κώστα Καλαμπόκη, Θανάση Κολοσιώνη και Σπύρο Χουλιάρα που ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο νέο τεστ φυσικής κατάστασης.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών αναφέρει:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας,  συγχαίρουμε τα αξιολογημένα στην Football League μέλη μας (Παναγιωτόπουλος, Αντωνόπουλος, Καλαμπόκης, Κολοσιώνης, Χουλιάρας) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με 100% επιτυχία στο καινούργιο και ιδιαιτέρως  απαιτητικό test φυσικής κατάστασης FIFA/UEFA, στο σεμινάριο προεπιλογής περιόδου 2016 - 2017 της ΚΕΔ/ΕΠΟ που ξεκίνησε την Τρίτη 2  Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην Αθήνα.
Επίσης συγχαίρουμε τον Ενωσιακό Γυμναστή και μέλος μας, κ. Γιώργο Κωνσταντίνου,  για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας το οποίο επέδειξαν για πολλοστή φορά τα αξιολογημένα στην Football  League  μέλη μας στις αγωνιστικές δοκιμασίες, ο οποίος είχε την ευθύνη της εκγύμνασής τους.
Την σκυτάλη παίρνουν την προσεχή Πέμπτη 4 Αυγούστου τα αξιολογημένα μέλη μας στην Super League.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.