Τελευταια Νεα

20 Αυγ 2016

Φιλική ισοπαλία με Αστέρα για τον Παναιτωλικό

Ισόπαλοι με σκορ 2 - 2 αναδείχτηκαν Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 21΄ όταν ο Ουάρντα κέρδισε πέναλτι από το Σεφίλ και ο Αιγύπτιος ευστόχησε στην εκτέλεση. Το ημίχρονο έληξε με 0 - 1 και στο 52΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κοντινό πλασέ του Ιωαννίδη. Ο Καλτσάς στο 74΄ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2 - 1 και οκτώ λεπτά αργότερα ο Φερέιρα με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 - 2. Ο Παναιτωλικός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όμως το σουτ του Ουάρντα στις καθυστερήσεις κατέληξε στο δοκάρι. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Κοτσίσκι (62’ Ντοναρούμα), Ιγκόρ (76’ Μπέρτος), Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης (83’ Νάτσης), Δημούτσος (76’ Κώτσιρας), Στανισάβλιεβιτς (62’ Καλτσάς), Φερνάντες (62’ Τσιλιανίδης), Τσάβες (62’ Τσουκαλάς), Μάσα (76’ Τσιώλης), Ιωαννίδης (62’ Γκοντό).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας (68’ Φερέιρα), Μύγας, Τσοκάνης (81’ Ρόσα), Παπάζογλου, Μάκος, Πάουλο (88’ Μαλής), Μουνιός (57’ Ρότσα), Ουάρντα, Μαρκόβσκι (59’ Τομανέ).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.