Τελευταια Νεα

23 Αυγ 2016

Παραμένει στον Αρη ο Γιώργος Φράγκος

O 22χρονος επιθετικός Φράγκος Γεώργιος παραμένει στη ομάδα του ΑΡΗ Αιτωλικού και τη φετινή σεζόν παρόλο τις φήμες και τις σειρήνες που τον ήθελαν να εχει προτάσεις από ομάδες της Α' ΕΠΣΝΑ που ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στα ρόστερ τους.
« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. πολυ κακός κ στάσιμος εδώ κ χρόνια.. Για Β καλός είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ελλάδα το να κρίνεις τον άλλο και να κρύβεσαι πίσω από τη....φουστίτσα σου είναι πλεον γεγονός.Το να έχεις τα @ρχιδ@@ να το πεις φόρα καμπάνα πολύ δύσκολο...Κρύψου λοιπόν πίσω από την ανωνυμία σου και πες ότι θες...Αν κάποιος στα 22 του έχει τόσα χρόνια ....στάσιμος τι να πώ...Αν και που σου απαντάμε ΑΞΙΑ σου δίνουμε........

      Διαγραφή
  2. Απο τους πιο σύγχρονους επιθετικούς στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν παύει να είναι και εξελιξιμος στην ηλικία που είναι γ αυτό αφήστε τα ηλίθια σχόλια σας για τους πιτσιρικάδες του τοπικού.. Πολύ καλη Ανανέωση για τον Αρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βαρύ πυροβολικό του Αρη μαζί με τον Καβαλιερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε βέβαια ρε παιδιά όταν ο άλλος είναι μονο 22 χρονων και έχει 3 πρωταθλήματα σε αντρικό επίπεδο παρά είναι λίγος.. Για το τοπικό ποδόσφαιρο έχουμε μαθει να φέρνουμε τον λεβαντοβσκι και το Ρομπέν .. Συμαντική παραμονή για τον Αρη σύμφωνα με το concept που έχει στήσει με πολλά παιδιά δικά του. Αυτό είναι το τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.