Τελευταια Νεα

20 Αυγ 2016

Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ είναι η κορυφαία στιγμή για την Ελλάδα στην 14η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο (19/8)

Η 26χρονη πρωταθλήτρια σημείωσε επίδοση 4,85 μέτρα στον τελικό του αγωνίσματος και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, χαρίζοντας στην Ελλάδα το τρίτο χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, μετά από αυτά της Άννας Κορακάκη και του Λευτέρη Πετρούνια, και το έκτο συνολικά.
     Στο μεταξύ, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στα 20 χιλιόμετρα βάδην, καθώς τερμάτισε 15η με χρόνο 1:32:32. Στον τελικό του αγωνίσματος μετείχε και η Παναγιώτα Τσινοπούλου, η οποία κατετάγη 47η με 1:38:24.
     Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ κατέλαβε την 28η θέση στον τελικό των 50 χιλιομέτρων βάδην. Ο Έλληνας αθλητής ολοκλήρωσε τον επίπονο αγώνα με χρόνο 3 ώρες 59:21.
     Τέλος, η Βαρβάρα Φίλιου δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του σύνθετου ατομικού της ρυθμικής γυμναστικής. Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, στην πρώτη εμφάνισή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, συγκέντρωσε συγκέντρωσε 68.624β. και κατετάγη 15η, μένοντας εκτός των 10 προνομιούχων θέσεων.
http://www.praktoreio-sport.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.