ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

9 Αυγ 2016

Πρώτη με ενθουσιασμό για την Α.Ε.Μ.

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς πραγματοποίησε την Δευτέρα 8/8 το απόγευμα στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου η ΑΕΜ παρουσία φίλων της ομάδας.
Πολλά τα νέα πρόσωπα αλλά γνώριμα για όλους τους παρευρισκόμενους, με όλους να μιλούν για τον άθλο, γιατί περί αυτού πρόκειται από την νέα διοίκηση που μπόρεσε με πολύ τρέξιμο και μεθοδικότητα μέσα σε μια εβδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων της να παρουσιάσει ένα ροστερ που αποτελείται αυτή τη στιγμή από 20 και πλέον ποδοσφαιριστές.
Υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού της ομάδας Χρήστου Ζαρκαβέλη που έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους (μεγάλους και μικρότερης ηλικίας) της ομάδας και των βοηθών του Μάκη Σταθή και Γιώργου Χρήστου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για τους κανονιέρηδες.
Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 5:00 μ.μ και πάλι στο ενωσιακό γήπεδο και γίνονται προσπάθειες από την διοίκηση ώστε να μπορέσει η ομάδα να πραγματοποιήσει ένα στάδιο της προετοιμασίας σε ιδιόκτητο γήπεδο με φυσικό χόρτο, ενώ το προσεχές Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αχελώου Αγγελοκάστρου στο Μεσολόγγι.


πηγή: aitosports.gr
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.