Τελευταια Νεα

13 Αυγ 2016

Σέντρα για την Πρέμιερ Λιγκ

Η σεζόν 2016-17 ξεκινά σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, με την μάχη των πάγκων να κλέβει την παράσταση.

Στην περσινή σεζόν, η Λέστερ έκανε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις όλων των εποχών κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της υπό τις οδηγίες του Κλάουντιο Ρανιέρι, όμως οι «μεγάλοι» της κατηγορίας θέλουν να κάνουν την αντεπίθεσή τους φέτος, ποντάροντας κυρίως στα μεγάλα ονόματα προπονητών.
Έτσι, η φετινή σεζόν θα βρει αντιμέτωπα μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της προπονητικής, όπως τους Πεπ Γκουαρδιόλα (Μάντσεστερ Σίτι), Ζοσέ Μουρίνιο (Μάντσεστερ Γ.), Αντόνιο Κόντε (Τσέλσι), Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ) και Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ), μαζί φυσικά με τον πρωταθλητή Ρανιέρι, τους ανερχόμενους Μαουρίτσιο Ποτσετίνο (Τότεναμ) και Σλάβεν Μπίλιτς (Γουέστ Χαμ), αλλά και τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος μετακόμισε από την Σαουθάμπτον στην Έβερτον. Από κοντά στις μάχες των πάγκων και η ιταλική ...παροικία με Βάλτερ Ματσάρι στην Γουότφορντ και Φραντσέσκο Γκουιντολίν στην Σουόνσι, ενώ ισπανικό χρώμα δίνει η παρουσία του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της νεοφώτιστης Μίντλεσμπρο. Εκπρόσωπος της Γαλλίας στους πάγκους της Πρέμιερ Λιγκ, ο Κλοντ Πιέλ που αντικατέστησε τον Κούμαν στην Σαουθάμπτον.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η περίπτωση του Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την φήμη του στην Σάντερλαντ μετά το αποτυχημένο πέρασμα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ δεν λείπουν και οι συνήθεις ύποπτοι Άλαν Πάρντιου (Κρ. Πάλας), Τόνι Πιούλις (Γουέστ Μπρόμ.), Μαρκ Χιούζ (Στόουκ), Έντι Χάου (Μπόρνμουθ) και Σον Ντάις (Μπέρνλι). Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και η περίπτωση της Χαλ Σίτι, που έπειτα από ένα χαοτικό καλοκαίρι και την αποχώρηση του Στιβ Μπρους, έμεινε με μόλις 13 επαγγελματίες παίκτες και υπηρεσιακό τεχνικό, τον παλιό βοηθό του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάικ Φίλαν.
Βεβαίως, δεν λείπουν όπως πάντα τα μεγάλα ονόματα από τους αγωνιστικούς χώρους, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κλέβει την παράσταση με τις αποκτήσεις των Ιμπραΐμοβιτς και Πογκμπά, αλλά και την Σίτι να απαντά με μεγάλες επενδύσεις.
Για φαβορί είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς μετά τα περσινά παθήματα των «μεγάλων» και έτσι η μάχη για τον τίτλο αλλά και για την τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπη.
Το πρόγραμμα της 1ης Αγωνιστικής:
Σάββατο

Χαλ - Λέστερ (14.30)
Μπέρνλι - Σουόνσι (17:00)
Κρίσταλ Πάλας - Γουέστ Μπρόμιτς (17:00)
Έβερτον - Τότεναμ (17:00)
Μίντλεσμπρο - Στόουκ (17:00)
Σαουθάμπτον - Γουότφορντ (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ (17:00)
Κυριακή
Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γ. (15:30)
Άρσεναλ - Λίβερπουλ (18:00)
Δευτέρα
Τσέλσι - Γουέστ Χαμ (22:00)

http://www.novasports.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.