Τελευταια Νεα

20 Αυγ 2016

Πληρώνουν τα πολλά γκολ!

Πλούσιο το κουπόνι του στοιχήματος, πολλές οι ευκαιρίες για ταμείο. Στο Foxbet.gr θα βρείτε αναλυτικά ρεπορτάζ, αλλά και προγνωστικά από όλες τις αναμετρήσεις, ενώ μπορείτε να διαβάσετε χρήσιμους οδηγούς όπως αυτός της Moneysafe, η οποία κάνει... θραύση στις συναλλαγές!
Λέστερ – Αρσεναλ
Λέστερ: Αυτή δεν ήταν εμφάνιση πρωταθλήτριας και η ήττα από τη Χαλ με 2-1... προσγείωσε τη Λέστερ στη φετινή πραγματικότητα. Δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε το... δώρο του διαιτητή (της έδωσε πέναλτι με την παράβαση να έχει γίνει εκτός περιοχής) και υποτάχθηκε σε μια υποδεέστερη αντίπαλο, που όμως έπαιξε με πάθος.
Άρσεναλ: Αρνητικό πρόσημο στην πρεμιέρα για την Αρσεναλ, που μπορεί να προηγήθηκε της Λίβερπουλ, όμως την επηρέασε η ισοφάριση στο τέλος του πρώτου μέρους, διάστημα στο οποίο ήταν καλύτερη. Εκανε τραγικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, βρέθηκε πίσω με 4-1. το... μάζεψε σε 4-3, τίποτα περισσότερο όμως.

Βασιλεία - Λουγκάνο
 Βασιλεία: "Έκοψε" τον αέρα και της Γιουνγκ Μπόις όσον αφορά τις όποιες ελπίδες της τελευταίας για το πρωτάθλημα. Το 3-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι μπορεί να διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος όμως σε κανένα σημείου του παιχνιδιού οι πρωταθλητές δεν δέχτηκαν πίεση.
Λουγκάνο: Τρελαίνει κόσμο φέτος η Λουγκάνο. Παίρνει τα δύσκολα (Γιουνγκ Μπόις και Σιόν) και χάνει τα εύκολα (Βαντούζ) με την ομάδα του Ιταλού Μάντσο να παρουσιάζει αξιοθαύμαστη σταθερότητα κόντρα στη Σιόν με το τελικό 3-1 να μην αφήνει περιθώρια κριτικής στο ματς.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.