Τελευταια Νεα

18 Αυγ 2016

Επίσημη πρώτη για τον Α.Ο.Χάλκειας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η επίσημη πρώτη για την ομάδα του Α.Ο. Χάλκειας με ελπίδα για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά αλλά και ελπίδα να ξεπεραστούν σύντομα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το γήπεδο Γαβρολίμνης και η ομάδα μετά από πολλά χρόνια να επιστρέψει στο σπίτι της. Η πρώτη συνάντηση είχε και απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως τις επόμενες ημέρες θα ενταχθούν κανονικά στο ρόστερ της ομάδας.
Συνάντηση με Κοτσανά μετά την σκληρή ανακοίνωση.
Στη πρώτη προπόνηση παρόν ήταν και ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς που συζήτησε σε πάρα πολύ καλό κλίμα με τους ανθρώπους της διοίκησης ενημερώνονται  για τις τελευταίες εξελίξεις για το γήπεδο της Γαβρολίμνης. Οι οποίες ήταν οι εξής: Όπως ανέφερε ο κ. Κοτσανάς μέχρι την Κυριακή θα έχει έρθει ειδικός που θα υποβάλει γραπτός τι χρειάζεται για να υλοποιηθεί το γήπεδο αλλά και να συνεργαστεί μαζί με τον ανάδοχο έτσι ώστε να υπάρξει λύση στα προβλήματα το συντομότερο. Να σημειωθεί ότι ο αντιδήμαρχος έκανε την αυτοκριτική του ότι έγιναν λάθη από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής. ‘Όμως τόνισε  όπως ήρθαν τα πράγματα αυτό που πρέπει να γίνει είναι να γίνει το γήπεδο σωστό , λειτουργικό και χωρίς προβλήματα , τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό της ομάδας.
Σε ερώτημα από τους ανθρώπους της διοίκησης για το πότε πιστεύει ότι θα είναι το γήπεδο έτοιμο είπε ότι δεν μπορεί να δώσει χρονοδιάγραμμα διότι σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε παλαιότερα  από την αρμόδια υπηρεσία έπεσε τέσσερις φορές έξω , όμως δεσμεύτηκε να βοηθήσει όσο περνά από το χέρι έτσι ώστε να γίνει αυτό που πρέπει. Η διοίκηση της ομάδα της Χάλκειας μετά την σκληρή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο πριν δύο ημέρες  έδειξε για ακόμη μια φορά ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι η ομαλή λύση χωρίς δημιουργία εντυπώσεων. Επίσης καλό κλίμα υπήρξε και στην συνάντηση Κοτσανά με τις δυο διοικήσεις των ομάδων που έγινε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης του Α.Ο. Χάλκειας και λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης του Α.Ο. Χάλκειας με την διοίκηση του Ατρομήτου να  δείχνει κατανόηση για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
http://www.nafpaktianews.gr/

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.