Τελευταια Νεα

5 Αυγ 2016

Χωρίς απρόοπτα οι δηλώσεις της Α' ΕΠΣΝΑ - Μέχρι την Τρίτη της Β' ΕΠΝΣΑ

Χωρίς απρόοπτα όπως αναμένοντας οι δηλώσεις των ομάδων της Α' ΕΠΣΝΑ. Οι ομάδες δηλώσαν όλες σημμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.



Αναλυτικά οι ομάδες:  
ΑΕΜ, Άρης Αιτωλικού, Αχελώος Αγγελοκάστρου, Ναυπακτιακός, Ατρόμητος Αντιρρίου, ΑΟ Χάλκειας, Όμηρος Νεοχωρίου, Αμβρακικός Λουτρού, Παναμβρακικός, Αμφίλοχος, Αναγέννηση Θέρμου, Νέος Απόλλων Θέρμου, Απόλλων Δοκιμίου, Θύελλα Παραβόλας, Φλόγα Παλαιομάνινας και ΑΕ Βάλτου.

Η ΕΠΣΝΑ με ανακοίνωση της υπογραμμίζει ότι η προθεσμία της Β' ΕΠΣΝΑ για δηλώσεις είναι μέχρι την Τρίτη. Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, υπενθυμίζεται στα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (παράβολο 120 ευρώ), περιόδου 2016-2017, ότι  καταλυτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η ΤΡΙΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 και ώρα 18:00.
Τα σωματεία πρέπει να προσκομίσουν δήλωση συμμετοχής, σύνθεση Δ.Σ. και συνυποσχετικό διαιτησίας θεωρημένο από δημόσια αρχή και να εξοφλήσουν τυχόν πρόστιμα.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι δήλωση που θα υποβληθεί μετά την παραπάνω καταλυτική ημερομηνία και ώρα, θεωρείται εκπρόθεσμη και το σωματείο αποκλείεται του πρωταθλήματος, άρθρο 7 παρ. 3 εδ. α’ Κ.Α.Π. ερασιτεχνικών ομάδων.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.