Τελευταια Νεα

11 Αυγ 2016

Χωρίς διαιτητή η Αιτωλοκαρνανία στις πρώτες δύο κατηγορίες...λιγότεροι και οι βοηθοί

Η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα οι Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές φαίνεται να πληρώνουν το "μάρμαρο" από την επιλογή να μη στηρίξουν την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ. Η ομοσπονδία παρουσίασε τους πίνακες των δύο πρώτων κατηγοριών, οι οποίοι όμως μπορεί να έχουν διάρκεια μέχρι δύο μηνών και σε αυτές δε βρίσκεται κανείς διαιτητής από το Νομό μας, ενώ οι βοηθοί και οι παρατηρητές είναι λιγότεροι. 
Στη λίστα των διεθνών βρίσκεται ο βοηθός Πολυχρόνης Κωσταράς ο οποίος είναι στους πίνακες της Super League μαζί με τον Παναγιώτη Κασσαβέτη. Ο Δημήτρης Στυλιαράς δεν είναι στους πίνακες ούτε και ο παρατηρητής Βασίλης Τεροβίτσας, ενώ παρατηρητής στη μεγάλη κατηγορία είναι ο Γρηγόρης Πάνου. 
Στη Football League δεν υπάρχει το όνομα του Βασίλη Παναγιωτόπουλου που πέρσι έκανε πολύ καλές διαιτησίες, ενώ απουσιάζει και το όνομα του Σπύρου Χουλιάρα. Βοηθοί στην κατηγορία θα είναι οι Γιάννης Αντωνόπουλος, Κώστας Καλαμπόκης και Θανάσης Κολοσιώνης και παρατηρητής ο Γιώργος Τάπραντζης. 
Πάντως οι πιθανότητες να αλλάξουν οι πίνακες τον Οκτώβρη μετά τις εκλογές στην Ομοσπονδία είναι αρκετές, ενώ πολλές αναμένεται να είναι και οι φωνές καθώς οι διαιτητές που βρίσκονται στους πίνακες έχουν προκαλέσει αρκετές φορές με τα σφυρίγματά τους.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.