Τελευταια Νεα

29 Αυγ 2016

Νίκη στο πρώτο φιλικό για τον Τρικούπη

Φιλική νίκη με 72-70 σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό γυμναστήριο Μεσολογγίου η ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη που υποδέχθηκε την ομάδα του Έσπερου Α.Ο.Π.Α.
Ένα όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν 200 περίπου φίλοι του μπάσκετ και της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη, με τις δυο ομάδες παρ ότι είναι σε περίοδο προετοιμασία κατά διαστήματα να προσφέρουν όμορφο θέαμα.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και κρίθηκε στο τέλος χάρη στην ψυχραιμία των παικτών του Μεσολογγίου από την ''γραμμή της φιλανθρωπίας'' η αλλιώς των ελευθέρων βόλων όπως συνηθίζεται να την λέμε.
Πολύ καλά τα πρώτα δείγματα από την ομάδα του Μεσολογγίου, με τον τεχνικό της ομάδας Παναγιώτη Ζωντό σε συνεργασία βεβαία με την διοίκηση της ομάδας να έχει καταφέρει την δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου.
Ικανοποιημένος δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού στην κάμερα του AitoSports.GR ο τεχνικός του Χαρίλαου Τρικούπη, το βίντεο το οποίο θα ακολουθήσει σε πολύ λίγο, όπως και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την σημερινή αναμέτρηση.

Διαιτητής: Λιότσος

Δεκάλεπτα: 18-16 12-14 18-17 24-23

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης: (Ζωντός) Ιωάννου 13(2), Βουρνάς 4, Λειβαδάς 2,Παπαδιονυσίου 4,Τοπουζίδης, Μουράτογλου 8(2), Σταυρόπουλος 6,Δημητρόπουλος, Γεωργιάδης 5, Μουρίκης 16(1), Βαρδακαστάνης, Ψάλτου 6, Παπαρέγκας 8(2), Πέττας

Έσπερος Α.Ο.Π.Α: (Γκοργκόλης) Μανέκας, Φραντζής 21(4), Πετρόπουλος 5, Λαμπρόπουλος 6(1), Ροκανάς, Θανόπουλος 13(1), Παπαγεωργίου, Οικονομόπουλος, Πελεκούδας 8, Λυμπέρης 17(5), Αγγελόπουλος.


πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.