ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

16 Αυγ 2016

Συνεχίζεται το γηπεδικό πρόβλημα για τον Α.Ο.Χάλκειας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ναυπάκτου την οποία συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Κοτσανάς για την παραχώρηση του γηπέδου Γαβρολίμνης προς χρήση από τον Α.Ο. Χάλκειας. 

Δυστυχώς αυτό που αποφασίστηκε είναι η μη παράδοση του γηπέδου  προς χρήση λόγω τοπικών αστοχιών στην αποστράγγιση που καθιστούν αδύνατη τη χρήση του. Επίσης αποφασίστηκε να προσληφθεί τεχνικός σύμβουλος ο οποίος σε σύντομο χρονικό διάστημα θα συντάξει τεχνική έκθεση στη οποία θα αποτυπώνει τα θέματα που έχουν ανακύψει αλλά και την λύση που προβλέπεται σε αυτά έτσι ώστε ο εργολάβος με τις υποδείξεις της υπηρεσίας να παραδώσει το γήπεδο λειτουργικό.
Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αποφασίστηκε κάτω από έντονες αντιδράσεις από την διοίκηση της ομάδας να δοθεί για έδρα στους αγώνες το γήπεδο Αντιρρίου και για προπονήσεις  να μοιράζεται μεταξύ γηπέδου Αντιρρίου και Παπαχαραλάμπειου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr  η διοίκηση της ομάδας  σκέφτεται τη μη συμμετοχή της ομάδας  στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν και επιρρίπτει σοβαρές ευθύνες για την παρακολούθηση  του έργου από το  δήμο Ναυπακτίας .
Πολλά ερωτήματα γεννούνται καθώς  το γήπεδο σε λίγο κλείνει ένα χρόνο από την  έναρξη των εργασιών για την κατασκευή και ακόμη δεν μπορεί να διατεθεί στη ομάδα της Χάλκειας προς χρήση. Υπάρχουν ευθύνες σίγουρα που πρέπει να αποδοθούν γιατί κάτω από τέτοιες συνθήκες ο αθλητισμός μας μένει πίσω. Πάντως θα πρέπει να βρεθεί λύση και η ομάδα της Χάλκειας που τίμησε τη χρονιά που πέρασε τη Ναυπακτία κατακτώντας το κύπελλο Αιτ/νιας να μην ζητιανεύει  αγωνιστικό χώρο για να κάνει προπόνηση όπως επίσης να ληφθεί υπόψη και η χιλιομετρική απόσταση και τα έξοδα που χρειάζονται για να πραγματοποιούνται οι προπονήσεις και οι αγώνες.
http://www.nafpaktianews.gr/
« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.