Τελευταια Νεα

31 Αυγ 2016

Φιλική νίκη επί της Θύελλας Αγίου Ανδρέα για τη Φλόγα

Στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων Ζαχαράκη η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με σκορ 4 - 0 τη Θύελλα Αγίου Ανδρέα. Ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τη Φλόγα να έχει τον έλεγχο αλλά και την ομάδα του Αγίου Ανδρέα να δείχνει καλή εικόνα.
Η Φλόγα άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με εκτέλεση κόρνερ του Νταλαπέρα που αιφνιδίασε το Μόσχο. Στο 28΄ Καρύμπας, Πιστιόλης και Νάκος συνδυάστηκαν όμορφα με τον τελευταίο να σουτάρει στο "Γ" για το 2 - 0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 73΄ ο Ψηφής πάσαρε στον Πιστιόλη κατέβασε τη μπάλα και με πλασέ έκανε το 3 - 0. Στο 88΄ ο Ξευγένης κέρδισε πέναλτι και ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση διαμορφώνοντας το τελικό 4 - 0.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Κατερινόπουλος, Μπούρος, Νούλας Β., Ντζιμάνης, Καντάνης, Νούλας Σ. (50΄ Ψηφής), Καρύμπας (75΄ Μίκας), Νάκος, Νταλαπέρας (60΄ Ξευγένης), Χριστόπουλος (78΄ Φάτσαλης), Πιστιόλης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ (Δημήτρης Λώλος): Μόσχος (Τσιάκαλος), Τσιντζέλης Α., Λάμπος Α. (Αγγέλης), Μπαρλίκας (Μαϊκαντής), Νταραντούμης (Τσιντζέλης Μ.), Λίλας, Ζήσης (Λάμπος Σ.), Ζαπαντιώτης (Αναγνωστόπουλος), Ευαγγελόπουλος, Τσάμης, Κρανιάς.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.