Τελευταια Νεα

17 Αυγ 2016

Κετσπάγια: Ετοιμοι για Παναιτωλικό

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τιμούρ Κετσπάγια, προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στην δουλειά και έτοιμους για πρεμιέρα στη Super League, το Σάββατο (20/8), με τον Παναιτωλικό.
Ηδη από την προηγούμενη Πέμπτη (11/8), πριν ακόμα βγει η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για την θέση της απέναντι στις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στα Σπάτα είχε ξεκινήσει μια συζήτηση στα "πηγαδάκια" για το ενδεχόμενο ανατροπών στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος. Και είναι αλήθεια πως αυτή η κουβέντα εξακολουθεί να κρατά, καθώς το τοπίο σχετικά με την πρεμιέρα, έτσι κι αλλιώς παραμένει θολό.
Όμως ο Τιμούρ Κετσπάγια ξέρει καλά πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να μην παρασυρθούν απ' όλα όσα συμβαίνουν και κυρίως να μην χάσουν τον ρυθμό στην δουλειά τους. Άλλωστε ήδη μετά το φιλικό του Σαββάτου (13/8) με τον Ηρακλή, ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε τονίσει πως "θα πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι για πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο (20/8). Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο".
Αυτό ακριβώς ήταν και το μήνυμα που έστειλε στους ποδοσφαιριστές του πριν ξεκινήσει η σημερινή (16/8) προπόνηση στα Σπάτα. Μια προπόνηση που θεωρητικά είναι και η πρώτη, στην τελική ευθεία για την προγραμματισμένη για το Σάββατο πρεμιέρα απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. "Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην δουλειά και να δουλέψουμε σωστά, για να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Το Σάββατο είναι το παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ότι και αν γίνει" τόνισε ο Κετσπάγια στους παίκτες του.
http://www.sport24.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.