Τελευταια Νεα

10 Αυγ 2016

Αναπληρώνονται οι κενές θέσεις στη Β΄ Κατηγορία...γρίφος ο καταρτισμός των ομίλων

Όπως αναμένονταν οι δύο κενές θέσεις που έμειναν στη Β΄ Κατηγορία λόγω της μη δήλωσης συμμετοχής των Α.Ε. Βάλτου και Γ.Ο. Μεσολόγγι θα καλυφθούν από τις επιλαχούσες ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας. Αυτό αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΝΑ και πλέον αναμένονται αύριο οι τελευταίες δηλώσεις των ομάδων για να συμπληρωθεί το παζλ όλων των κατηγοριών της Ένωσης. Οι ομάδες που είναι επιλαχούσες για τη Β΄ ΕΠΣΝΑ είναι κατά σειρά ο Χρυσός Αστέρας Παντάνασσας, ο Α.Ο. Ελαιοφύτου, ο Άρης Λεπενούς και η Αναγέννηση Ρίγανης. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πρώτες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή και θα αγωνιστούν στη Β΄ ΕΠΣΝΑ καλύπτοντας τα δύο κενά που δημιουργήθηκαν.
Πλέον γρίφο αποτελεί ο καταρτισμός των Ομίλων της Β΄ Κατηγορίας. Λογικά οι ομάδες της Μακρυνείας θα χωριστούν στους δύο πρώτους Ομίλους, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ποιες τρεις ομάδες θα συμπληρώσουν τον 3ο Όμιλο με τον Πανοχθιακό να είναι από τα φαβορί να πάει σε αυτόν. Οι όμιλοι θα γίνουν γνωστοί το αργότερο την Τρίτη 16 Αυγούστου, καθώς η Επιτροπή θα συνεδριάσει ή την ερχόμενη Παρασκευή ή την Τρίτη.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Ο νεος ΚΑΠ ερασ.αναφέρει οτι το κενό απο μη δήλωση συμμετοχής ομάδας δεν αναπληρώνεται Στην ΕΠΣΝΑ δεν ισχύει ο νεος ΚΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.