Τελευταια Νεα

13 Αυγ 2016

Δυνάμωσε στην άμυνα με Βασιλάρη

Σε μια προσθήκη που θα δυναμώσει την αμυντική του γραμμή προχώρησε ο Αμφίλοχος. Η ομάδα της Αμφιλοχίας ήρθε σε συμφωνία και απέκτησε για τον επόμενο χρόνο τον αμυντικό Γιάννη Βασιλάρη. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα και βοήθησε τα μέγιστα εκπληκτική πορεία της ομάδας.
« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Παμε λαρυυυυυ γερά πάρτους τα μυαλά. Τελικα ο Θυμιος δεν κατάφερε να γίνει προπονητής στον Απόλλωνα Θερμου αλλα κατάφερε να γίνει στην Αμφιλοχία. Αυτο για όποιον έγραψε κάποτε κάτι για τον Θύμιο κακό για τον παλιό πρόεδρο στεργιου. Απλα να ξέρετε οτι στο θερμό βλέπουν πολυ μπροστά και χωρις κυάλια που θέλουν κάποιοι για να ξεχωρίζουν το καλώ απο το κακό!!!! Απολλωναρααααα για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος το εχει τούμπανο και εσεις κρυφό καμάρι!!!! Δεν χρειάζονταν να το γράψετε το ξέραμε. 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡όσο για την βοήθεια που έδωσε αυτο δένεται απο τα παιχνίδια που έπαιξε. !!!! Καλώς Παιχτης καλώ παιδί αλλα με πολλά :: αλλα αλλα αλλα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλως παιχτης αλλα στο θερμο







    Στο θερμο βλεπουν πολυ μπροστα και για αυτο διελυσαν ομαδα ετοιμη πρωταθλητρια μηπως ειναι τυφλη θα δουμε φετος με αυτους που μαζεψαν αν θα πανε για πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπουν φίλε πολυ μπροστά !!! Αυτοί που ειναι στην στο συμβούλιο δεν έχουν να τους δουλεύουν καποια αρπακτικά σαν εσάς. Δεν ξέραμε να σας μοιράσουμε πάλι τα λεφτα και να χάνεται πάλι το κύπελλο και το πρωτάθλημα μεσα απο τα χέρια σας. Ας πάτε εκεί που είσαστανννν μαθημένοι να παρακαλάτε να πάρετε τα λεφτα σαν και να σας δουλεύουν. Αυτο σας αξίζει. Αυτα τελείωσαν στον Απόλλωνα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Και η ομάδα ας πάει Γ τοπικό!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παραλίγο να την διαλύσουμε αλλα δεν τα καταφέρατε!!! Νομίζανε κάποιοι οτι τους εχουμε ανάγκη. Ανάγκη έχετε εσεις απο εμάς όχι εμεις απο εσάς. Παίχτες υπάρξουν παρά πολυ ομάδες όμως να σου παρέχουν τα πάντα όχι και αυτο το ξέρετε πολυ καλα και σας τσούζει που δεν μπορέσατε να μας περάσετε την δικιά σας μαγκιά που στην ουσία δεν έχετε για μάτι αν είχατε θα περνάτε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λάθη τελείωσαν για εμάς ας τα κάνουν άλλοι για να σας μάθουν και να καταλάβουν πως λειτουργείτε. !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δουμε και φετος την πορεια σας.Αλλα μαλλον θα σας φαει ο παγκος ολους.Εμεις εδω στο ΘΕΡΜΟ δεν παρακαλαμε κανενα.Και πανω απολα δεν περασε η γραμμη σας.Μπραβο στο ΔΣ.

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.