Τελευταια Νεα

29 Αυγ 2016

Πολλά γκολ στο φιλικό του ΠΑΟΚ Καλυβίων με το Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας

Παιχνίδι με πολλά γκολ και θέαμα ήταν το φιλικό που έγινε ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Καλυβίων και το Χρυσό Αστέρα Παντάνασσας στο EMILEON. Η ομάδα της Παντάνασσας ήτανη νικήτρια με σκορ 4 - 3 σε ένα παιχνίδι που οι δύο τεχνικοί δοκίμασαν αρκετά πρόσωπα και σχήματα. 
Ο Χρυσός Αστέρας προηγήθηκε στο 10ο λεπτό με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Ανδρέα Κρανιά, όμως ο Αυγέρης με δύο τέρματα, ένα στο 18΄ με πέναλτι και ένα στο 21΄ με φάουλ ανέτρεψε το εις βάρος σκορ για την ομάδα του και ο ΠΑΟΚ κράτησε το 2 - 1 στο ημίχρονο. Στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου η φιλοξενούμενη ομάδα πέτυχε τρία τέρματα και έκανε το σκορ 4 - 2. Ο Ζαλοκώστας στο 46΄ με φάουλ ισοφάρισε, ο Κουμάσης έδωσε το προβάδισμα στο 49΄ και στο 60΄ ο Ζαλοκώστας έκανε το 4 - 2. Στο 65΄ ο Κουτσοσπύρος κέρδισε πέναλτι, όμως ο Παπαθανασόπουλος έπεσε σωστά και απέκρουσε το χτύπημα του Τριανταφύλλου και στο 75΄ ο ΠΑΟΚ μείωσε με γκολ του Ψιλογιαννόπουλου. 
Ο Θόδωρος Βαϊνάς με δηλώσεις του στο kalyvia.gr τόνισε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη και η ομάδα χρειάζεται ποιοτικούς παίκτες και αρκετή δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και στη σημαντική μεταγραφή του Χρήστου Κουτσοσπύρου, σημειώνοντας ότι είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα και ποδοσφαιρική εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα του ΠΑΟΚ Καλυβίων, ενώ ταυτόχρονα μπορεί με την αγωνιστική του προσφορά να δώσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι και των υπόλοιπων συμπαικτών του. 
Από την πλευρά της ομάδας της Παντάνασσας υπάρχει αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται η πραγματοποίηση μιας ακόμα μεταγραφής.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Θόδωρος Βαϊνάς): Π. Σαμαράς, Ν. Καρασάββας, Καγκαράς, Π. Γαλάνης, Χ. Πατσαούρας, Η. Γαντζούδης, Μπλάνης, Αυγέρης, Κ. Ζαχαράκης, Τριανταφύλλου, Βελέντζας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γ. Μιχάλης (τερματοφύλακας), Χ. Κουτσοσπύρος,  Η. Νταλαπέρας, Κουκογιάννης, Π. Χόντος, , Κ. Ψιλογιαννόπουλος, Κ. Αναστασίου, Θ. Μπελεβώνης, Κ. Στρατόπουλος, Τσελέπης, Ν. Ρεπετσάς.


ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ (Γιώργος Αρμυράς): Λιάπης, Κουμάσης, Τσώρακας, Σούτας, Μούτσα, Αν. Κρανιάς, Μπούρος, Ντολένγκα, Καβαλάρης, Κοντογούρης, Στ. Κρανιάς

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαθανασόπουλος, Χειμώνας, Ζαλοκώστας, Κουτσιάφτης, Αρμύρας.


πηγή: kalyvia.gr
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.