Τελευταια Νεα

16 Αυγ 2016

Δεν τα κατάφερε η Εθνική πόλο των ανδρών....ήττα με 9-5 από την Ιταλία

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών ηττήθηκε με 9-5 από την Ιταλία και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8 με την Ισπανία. Αγχωμένοι και άστοχοι οι διεθνείς σε όλο το ματς.
Η είσοδος στην τετράδα του Ολυμπιακού τουρνουά και η διεκδίκηση ενός μεταλλίου θα παραμείνει όνειρο για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Οι Έλληνες διεθνείς ήταν αγχωμένοι, τα γκολ δεν έμπαιναν στην επίθεση και έτσι ήρθε φυσιολογικά η ήττα με από τους Ιταλούς με 9-5.
Έτσι, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στις 18 Αυγούστου (21.10) την Ισπανία για τις θέσεις 5-8. Αντίθετα, η Ιταλία θα αντιμετωπίσει τους Σέρβους στον έναν από τους δύο ημιτελικούς του Ολυμπιακού τουρνουά.
Το ματς: Στην πρώτη κιόλας επίθεση του παιχνιδιού οι Ιταλοί κέρδισαν την αποβολή και με τον Φιγκλιόλι άνοιξαν το σκορ. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι παίζουν νευρικά με τους Ιταλούς να είναι πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και με τον Ντι Φούλβιο έκαναν το 2-0 στα μισά της πρώτης περιόδου.
Η Εθνική μας αδυνατούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τεμπέστι να μοιάζει με... Μπουφόν. Ο Αλεσάντρο Νόρα το εκμεταλλεύτηκε αυτό και έκανε το 3-0 στην αρχή του δευτέρου οκταλέπτου. Για να καταφέρει η Ελλάδα να σκοράρει χρειάστηκε να περάσουν κάτι παραπάνω από 11 λέπτα με τον Μουρίκη να πετυχαίνει γκολ σε παίκτη παραπάνω. Ο Αϊκάρντι απάντησε αμέσως στον παίκτη παραπάνω, αλλά ο Μουρίκης και πάλι στον παραπάνω έκανε το 4-2 περίπου ένα λεπτό πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.
Στην τρίτη περίοδο το άγχος ήταν εμφανέστατο και για τις δύο ομάδες. Οι διεθνείς μας έχασαν αρκετές ευκαιρίες να μειώσουν και σαν να μην έφτανε αυτό δέχτηκαν δύο γκολ μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό με τους Φιγκλιολι και Τζίτο να ανεβάζουν τη διαφορά στο 6-2 τριάντα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Ο Κολόμβος στην αμέσως επόμενη επίθεση κέρδισε την αποβολή και ο Φουντούλης έκανε το 6-3.
Σχεδόν πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Φουντούλης μείωσε τη διαφορά και πάλι στα δύο γκολ, αλλά πρώτα ο Πρεσιούτι και στη συνέχεια ο Αϊκάρντι έβαλαν ουσιαστικά τέλος στο παιχνίδι δίνοντας αέρα τεσσάρων τερμάτων (8-4) με 2.13 να απομένουν για το τέλος. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος μείωσε σε 8-5 με τον Φιγκλιόλι να διαμορφώνει στην κόντρα το τελικό 9-5 στην κόντρα.
Ελλάδα - Ιταλία 5-9
Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 1-2, 2-3
Ελλάδα: Μουρίκης 2, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1
Ιταλία: Φιγκλιόλι 3, Ντι Φούλβιο 1, Νόρα 1, Αϊκάρντι 2, Τζίτο 1, Πρεσιούτι 1
http://www.sport24.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.