Τελευταια Νεα

20 Αυγ 2016

Φιλική νίκη της Φλόγας επί της Κ20 του Παναιτωλικού

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των εγκαταστάσεων Ζαχαράκη η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 4 - 3 την Κ20 του Παναιτωλικού.
Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 6ο λεπτό έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κώστα Πιστιόλη, που στην πρώτη περίπτωση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ και στη δεύτερη νικήθηκε από τον Κολοβούρη. Στο 12΄ ο Διαμαντής έδιωξε το σουτ του Βακράκου μέσα από την περιοχή. Στο 15΄ ο Πιστιόλης κέρδισε το πέναλτι και ο Νάκος που ανέλαβε την εκτέλεση άνοιξε το σκορ ένα λεπτό αργότερα. Η Φλόγα διπλασίασε τα τέρματά της στο 32΄ με διαγώνιο σουτ του Μπούρου που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Καρύμπα. Στο 34΄ ο Διαμαντής έδιωξε το σουτ του Βακράκου σε κόρνερ και στην εκτέλεση ο Σαγάνης στην προσπάθεια να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Κ20 του Παναιτωλικού έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 38΄ όταν σε σουτ του Παρρά ο Κατερινόπουλος βρήκε ελάχιστα τη μπάλα που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο έληξε με 3 - 1 καθώς στο 45΄ ο Καρύμπας έκανε τη σέντρα και ο Νταλαπέρας με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 55΄ ο Νάκος μέσα από την περιοχή αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα άουτ και από το 65΄ μέχρι το 67΄ ο Παναιτωλικός πέτυχε δύο τέρματα ισοφαρίζοντας το παιχνίδι. Στο 65΄ ο Τασιούλης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παρράς με κεφαλιά έκανε το 3 - 2 και δύο λεπτά αργότερα ο Τασιούλης με σουτ έκανε το 3 - 3. Στο 76΄ το γκολ του Γκασούκα ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ και το τελικό 4 - 3 διαμόρφωσε ο Νάκος με σουτ λίγο έξω από την περιοχή.
Η Φλόγα στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πολύ καλή εικόνα ικανοποιώντας σε μεγάλο βαθμό το Βαλάντη Ζώη, ενώ στο δεύτερο οι αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό της, όμως παρόλα αυτά παρέμεινε επικίνδυνη. Η ομάδα του Παναιτωλικού έδειξε καλά στοιχεία στο δεύτερο ημίχρονο, όμως φάνηκε να χρειάζεται χρόνο για να "δέσει" η ομάδα που είναι αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Κ20 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Κολοβούρης, Μπελεβώνης, Παρράς, Παναγιωτίδης, Μπακογιάννης, Τσιγάρας, Χριστογιάννης, Βακράκος, Κούστας, Καββαδίας, Γεωργούσης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Κουσιάδης, Γιαννιώτης, Νταλακούρας, Μανωλάκης, Κοντογιάννης, Τασιούλης, Γκασούκας, Γανωτάκης.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βαλάντης Ζώης): Διαμαντής (36΄ Κατερινόπουλος (63΄ Καντάνης Δ.)), Νούλας Β. (46΄ Καραλής), Μπούρος (60΄ Μίκας), Καντάνης Γ. (60΄ Ντζιμάνης), Σαγάνης (46΄ Παναγιωτόπουλος), Ντζιμάνης (46΄ Ψηφής), Χριστόπουλος (60΄ Γκουτσέλης), Νταλαπέρας (46΄ Νούλας Σ.), Καρύμπας (46΄ Ξευγένης), Νάκος, Πιστιόλης (63΄ Φάτσαλης).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.