Τελευταια Νεα

12 Ιουλ 2016

Α.H.E.P.A. CUP Beach Volley 2016

Από την Παρασκευή έως και την Κυριακή 15 – 17 Ιουλίου 2016,θα πραγματοποιηθεί το «Α.H.E.P.A. CUP Beach Volley 2016»,στηΝαύπακτοτης Αιτωλοακαρνανίας. Τη διοργάνωση του 3ουκατά σειρά ετήσιου πανελλήνιου αθλητικού αγώνα (Beach Volleyball Tournament), διοργανώνει το τοπικόΤμήμα της A.H.E.P.A. Ναυπάκτου, σε συνεργασία με τοΔήμο Ναυπακτίαςκαι τονΑθλητικό Σύλλογο “Ομόνοια” Ναυπάκτουενώ τελεί υπό την αιγίδα τηςΠεριφέρειας D#25 HELLAS, της Ελληνοαμερικανικής Ομογενειακής Οργάνωσης A.H.E.P.A.Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία αναψυκτικών ΛΟΥΞ.
Το τουρνουά αφορά μικτές ομάδες αθλητών (αγοριών & κοριτσιών) και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου στο αλσύλλιο Γριμπόβου. Η επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον αθλητών πανελλαδικά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες, στο blogspot http://ahepacup.blogspot.grενώ οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να αποσταλούν και ηλεκτρονικά.
Ομικρόςκαι ομεγάλος τελικόςπρογραμματίζονται για τηνΚυριακή 17 Ιουλίουκαι αναμένεται να είναι παρόντεςεκπρόσωποι των τοπικών αρχώνκαθώς καιυψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της A.H.E.P.A. Ελλάδος και Ευρώπης. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, ωστόσο οι ομάδες της τελικής οκτάδας είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους.
Το πρωί τηςΚυριακής 17 Ιουλίου, θα γίνει και ηπρώτη Συνεδρίασητουνέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Περιφέρειας D#25 HELLAS,υπό την προεδρία του νέου Διοικητή, για την περίοδο 2016 – 2017,κ. Βασιλείου Πετκίδη, στο συνεδριακό κέντρο, τηςΙεράς Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος, Σκάλας Ναυπάκτου.
ΗA.H.E.P.A. (AmericanHellenicProgressive &EducationalAssociation / Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Μορφωτική Ένωση) ιδρύθηκε το 1922, στην Αμερική, από οκτώ Έλληνες μετανάστες. Στη διάρκεια των δεκαετιών, με δαπάνες της οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα υποδομής στη χώρα (π.χ.Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμηΠτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», κ.α.). Η Οικογένεια της A.H.E.P.A., σήμερα ξεπερνά τις σαράντα χιλιάδες μέλη στην Αμερική και τα οκτακόσια σε όλη την Ελλάδα (A.H.E.P.A. HELLAS). Στους καιρούς της βαθειάς οικονομικής κρίσης, είναι ο μεγαλύτερος Ομογενειακός εθελοντικός και φιλανθρωπικός Οργανισμός, που έχει προσφέρει υγειονομικό υλικό και τρόφιμα, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, μέσω των οργανωτικών δομών της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Εκκλησίας της Ελλάδος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.