Τελευταια Νεα

3 Ιουλ 2016

Euro 2016: Γαλλία - Ισλανδία

Χαιρετώ όλους τους φίλους, οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν στην φάση των 16 και αυτό μας κάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο ποντάρισμα μας καθώς φτάνουμε προς τον τελικό, ειδικά στην συγκεκριμένη διοργάνωση που είναι αρκετά «περίεργη» στοιχηματικά από τα πρώτα ματς. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Γαλλία - Ισλανδία.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολούθησε μας στο facebook!

Αρχή με τους γηπεδούχους και διοργανωτές Γάλλους που έχουν δείξει οτι ποντάρουν πολύ να χτυπάνε την στιγμή που κουράζεται ο αντίπαλος. Γιατί το λέω αυτό, στην πρεμιέρα βρήκε μπροστά της μια καλά στημένη Ρουμανία και κατάφερε να την χτυπήσει 1η φορά στο 57' με τον Ζιρού, 8 λεπτά αργότερα όμως ισοφαρίστηκαν με εύστοχο πέναλτι του Στάνκιου και φαινόταν πως θα ξεκινήσουν στραβά, αλλά στο 89' είπε την τελευταία του λέξη ο Παγέτ (2-1). Κόντρα στους Αλβανούς τα βρήκαν τα βρήκαν σκούρα πίεση-σουτ πολλά-αποκρούσεις από τον Μπερίσα και γκολ πουθενά. Δεν τα παράτησαν όμως και χτύπησαν στο 90' τους κουρασμένους πια Αλβανούς, ενώ ο Παγέτ έβαλε μια φορά την υπογραφή του κάνοντας το 2-0 στο 96'. Την τελευταία αγωνιστική πιο χαλαροί απέναντι στους Ελβετούς κράτησαν το 0-0 ως το τέλος. Στην φάση των 16 έτυχαν με τους Ιρλανδούς που προηγήθηκαν με το πέναλτι του Μπράντι στο 2' φάση που χρεώθηκε ο Πογκμπά. Το ίδιο σκηνικό και εδώ για τους Γάλλους δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν στα επόμενα 45' ,αντίθετα όμως δεχόταν φάσεις απο τους Ιρλανδούς που πίεζαν σε κάθε ευκαιρία που έβρισκαν. Η ισοφάριση τελικά ήρθε στο 58 απο τον Γκρισμάν που ξαναχτύπησε και 3' αργότερα κάνοντας το 2-1. 

Οι Ισλανδοί αφού κατάφεραν να αφήσουν εκτός την Ολλανδία στα προκριματικά κατάφεραν να τερματίσουν 2οι και πάρουν το απευθείας την πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία τους παρόλο τα 3 στραβά αποτελέσματα στις τελευταίες 3 αγωνιστικές. Μεγάλοι ηγέτες αυτής της επιτυχίας ο Χάλντορσον που δέχτηκε μόλις 6 τέρματα και ο Σίγκουρσον που πέτυχε τα 6 απο τα 17  γκολ. Η τύχη την έφερε σε έναν βατό όμιλο με Πορτογαλία-Ουγγαρία-Αυστρία. Η αρχή έγινε με την έκπληξη στην πρεμιέρα όταν ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Πορτογαλία. Το ίδιο συνεχίστηκε και κόντρα στην Ουγγαρία με λίγη τύχη παραπάνω, προηγήθηκαν με πέναλτι του Σίγκουρσον στο 40' και έχασαν τους 3 βαθμούς από το αυτογκόλ του Σαέβαρσον στο 88'. Ενώ τελευταία αγωνιστική κόντρα σε μια Αυστρία μέτρια κατάφεραν να προηγηθούν στο 18', γλύτωσαν την ισοφάριση από τον Ντράγκοβιτς στο 37' (πεν.) , αλλά όχι και στο 60' από τον Σκοπφ. Η λύτρωση ήρθε με το 2-1 του Τραούστασον στο 94' που τους έριξε πάνω στους Άγγλους που αποδείχθηκαν και ειπώθηκαν δίκαια looser για ακόμα μια φορά αφού ενώ κέρδισαν πέναλτι στο 4' και είχαν το 1-0 υπέρ τους κατάφεραν να το χάσουν απο τον Σίγκουρσον στο 6' και απο τον Σίγκορσον στο 18' μη καταφέρνοντας να πάνε το ματς ούτε στην παράταση. 

Μαχητική και δεμένη ομάδα η Ισλανδία έχει φανεί μέχρι στιγμής με τους παίκτες να προσπαθούν για την καλύτερη πορεία στην παρθενική τους φορά. Οι Γάλλοι από την άλλη δεν δείχνουν σοβαρή ομάδα στην αρχή του ματς και φορτσάρουν στο δεύτερο 45λεπτο. Δύσκολα πιστεύω να υπάρξει γκολ στο 1ο ημίχρονο και αν αυτό γίνει δεν αποκλείω να γίνει από τους Ισλανδούς (3.75 /Stoiximan). Η επιλογή που θα ποντάρουμε θα είναι να σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο όπως συνήθως συμβαίνει στα ματς της Γαλλίας (2.02 /Stoiximan). 

Δείτε περισσότερες αναλύσεις και προγνωστικά στο stoiximatakias24.gr.

Συνοπτικά:


ΩΡΑΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
22:00Γαλλία - ΙσλανδίαΠερισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο@2.02




Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.