Τελευταια Νεα

10 Ιουλ 2016

Euro 2016: Πορτογαλία - Γαλλία

Γεια σας φίλες και φίλοι! Μία ωραία διοργάνωση φτάνει σήμερα στο τέλος της, μετά από ένα μήνα με πολλά παιχνίδια, αλλά καλά και άλλα όχι τόσο. Ο μεγάλος τελικός του Euro είναι μπροστά μας οπότε πάμε στο ψητό.


// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολούθησε μας στο facebook!

Πορτογαλία εναντίον Γαλλίας ο μεγάλος τελικός του φετινού Euro. Από τη μία πλευρά έχουμε τη Πορτογαλία, που παρόλο που διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ λίγοι περίμεναν να τη δούνε στο τελικό. Παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο στον όμιλο και αδυνατώντας να δείξουν ομαδικό πνεύμα, καταφεραν δια πυρός και σιδήρου να περάσουν με τρεις ισοπαλίες με τους καλύτερους τρίτους. Από κει και πέρα με τη καθοδήγηση του Σάντος και ακολουθώντας πιστά το σχέδιο του προπονητή, κατάφεραν τρεις μεγάλες προκρίσεις, απέναντι σε Κροατία, Πολωνία και Ουαλία δείχνοντας πως έχουν ωριμάσει αγωνιστικά και ειναι έτοιμοι για ένα μεγάλο τελικό και ένα τρόπαιο.

Από την άλλη μεριά η Γαλλία ξεκίνησε σαν ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο. Πολλοί σφιγμένοι οι Τρικολόρ στον όμιλο κυριευμένοι με το βάρος του φαβορί, έπαιξαν μέτριο ποδόσφαιρο, παρόλα αυτά έκαναν το αυτονόητο και πέρασαν πρώτοι. Στα νοκ άουτ η ομάδα μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο και παίζοντας όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο στη πορεία, απέκλεισε τις Ιρλανδία, Ισλανδία και Γερμανία, δείχνοντας πανέτοιμη για το πολυπόθητο τρόπαιο.

Η Γαλλία ξεκίνησε σαν ένα από τα φαβορί και κατάφερε να φτάσει στο μεγάλο τελικό αποκτώντας μία μεγάλη δυναμική από τις προκρίσεις της μέχρι τώρα. Μεγαλη δύναμη των Γάλλων είναι η μεσοεπιθετική γραμμή η οποία κάνει τη διαφορά μέχρι τώρα, ενω τα αμυντικά κενά που έδειχναν δυσαναπλήρωτα, καλύφθηκαν επαρκώς και με το παραπάνω. Στον αντίποδα η Πορτογαλία η οποία μόνο πίκρες έχει να θυμάται από νοκ άουτ αγώνες και τελικούς, κατάφερε με σωστή τακτική και βάζοντας όλα τα εγώ από κάτω για  το καλό της ομάδας, να κάνει ένα σπουδαίο τουρνουά και να φτάσει στη πηγή. Όσο αναφορά τον τελικό τώρα η αναμέτρηση έχει φαβορί και αουτσάιντερ. Οι Γάλλοι έχοντας αποκτήσει τρομερή δυναμική από τις προκρίσεις και την ώθηση του κόσμου είναι το φαβορί, σε αντίθεση με τους Πορτογάλους οι οποίοι με τη σφραγίδα τους Σάντος ίσως έχουν κάνει παραπάνω από όσα μπορούσαν. Δύσκολη αποστολή για τη Πορτογαλία η οποία θα πρέπει να σκεφτεί κάτι παραπάνω από τα τρικ του Σάντος για να πάρει το τρόπαιο από την αγωνιστικά ανώτερη Γαλλία. Ωραία τα παραμύθια όπως το έπος της εθνικής μας, αλλά αυτό το τρόπαιο δύσκολα θα το χάσουν οι Γάλλοι.


Δείτε ανάλυση  για το τελικό του Euro και για άλλα παιχνίδια απευθείας στο Stoiximatakias24.gr πατώντας εδώ.



Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
550.Πορτογαλία - Γαλλία Νικητής διοργάνωσης
 Γαλλία 
@1.50






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.