Τελευταια Νεα

1 Ιουλ 2016

Euro 2016: Ουαλία - Βέλγιο

Χαίρεται φίλες και φίλοι! Μετά από αναμονή λίγων ημερών ξεκίνησαν και οι προημιτελικοί. Δεύτερο ματς με μεγάλο ενδιαφέρον αυτό ανάμεσα σε Ουαλία και Βέλγιο.



// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολούθησε μας στο facebook!


Αρχή από τους Ουαλούς οι οποίοι μετά τη μεγάλη πρόκριση στο δεύτερο γύρο του τουρνουά, απέκλεισαν και τη Βόρεια Ιρλανδία στη φάση των 16 σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι. Πλέον οι εντυπωσιακοί μέχρι τώρα Ουαλοί στρέφονται στο μεγάλο παιχνίδι με το Βέλγιο σε ένα  ματς που θα πρέπει να υπερβούν τις δυνάμεις τους, για να έχουν μία θέση στα ημιτελικά.


Το Βέλγιο από την άλλη μετά την αναμενόμενη πρόκριση από τον όμιλο, αντιμετώπισε στη φάση των 16 την έκπληξη Ουγγαρία, την οποία νίκησε εύκολα με 4-0. Πολύ καλή εικόνα από τους Βέλγους στο νοκ άουτ παιχνίδι, δείχνοντας τα καλά στοιχεία που μας έχει συνηθίσει και με τον Αζάρ να έχει μπει πλέον για τα καλά στο ρόλο του ηγέτη σε αυτό το τουρνουά.


Και ερχόμαστε στο παιχνίδι μας σιγά σιγά. Η Ουαλία αναμένεται να κατέβει με διάταξη 3-5-2, η οποία της βγαίνει σε αυτό το τουρνουά και με παράδειγμα από την Ιταλία, η οποία το έκανε επιτυχημένο απέναντι σε ποιοτικές ομάδες όπως το Βέλγιο. Θα παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι με τη σφιχτή αμυντική λειτουργία και τις γρήγορες αντεπιθέσεις. Από την άλλη πλευρά το Βέλγιο σίγουρα είναι το φαβορί αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο, απέναντι σε μία πολύ καλή αμυντικά ομάδα με αντεπιθέσεις φωτιά, τομείς στους οποίους το Βέλγιο έχει δείξει αδυναμία. Εν ολίγοις φαβορί το Βέλγιο και θεωρώ πως θα πάρει τη πρόκριση απο το συγκεκριμένο ζευγάρι. Οι μονάδες του είναι ποιοτικότερες και σίγουρα στα νοκ άουτ παιχνίδια το κίνητρο είναι υψηλότατο κάτι το οποίο δείχνουν να κατανοούν οι μεγάλοι αστέρες. Η Ουαλία είναι εξαιρετική αλλά θεωρώ πως έπιασε ταβάνι στη συγκεκριμένη διοργάνωση και δύσκολα θα καταφέρει κάτι απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο.

Δείτε περισσότερες αναλύσεις και προγνωστικά στο stoiximatakias24.gr.




Συνοπτικά:


ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
545.Ουαλία - Βέλγιο 2@1.75






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.