Τελευταια Νεα

17 Ιουλ 2016

Ανακοίνωσε το τεχνικό τιμ ο Α.Ο.Λυγιάς

Το τεχνικό τιμ της ομάδας ανακοίνωσe η Διοίκηση του Α.Ο. Λυγιά. Πρπονητής παραμένει ο Φώτης Δημητρόπουλος με βοηθό τον Ιωάννη Φούντα, ενώ γυμναστ;hς στην ομάδα θα είναι ο Σπύρος Σταυρόπουλος. Όσο για το στόχο που τέθηκε για τη νέα χρονιά αυτός είναι η κατάληψη όσο το δυνατόν υψηλότερης θέσης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Λυγιά »Το Νεόκαστρο», σας ανακοινώνει το προπονητικό τιμ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Προπονητής για την νέα αγωνιστική περίοδο παραμένει ο Φώτης Δημητρόπουλος. Επίσης παραμένει στη θέση του βοηθού προπονητή, αλλά και ανάδειξης και εξέλιξης των νέων παιδιών της ομάδας μας ο Ιωάννης Φούντας. Γυμναστής της ομάδας μας για την προετοιμασία της, αλλά και για όλη την νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Σπύρος Σταυρόπουλος. Στόχοι της ομάδας μας είναι, αγωνιστικά όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και η ολοκλήρωση του Δημοτικού Γηπέδου Λυγιά, ένα θέμα το οποίο μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ, ειδικά τον τελευταίο καιρό αλλά και τους τελευταίους μήνες, ελπίζοντας πως όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς που ασχολούνται με το θέμα, θα κάνουν τα αυτονόητα, έτσι ώστε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος να επιστρέψουμε και να αγωνιστούμε στο σπίτι μας.
Για όλα τα νέα και τις εξελίξεις της ομάδας μας, θα επανέλθουμε με νεότερες ανακοινώσεις. 
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.