Τελευταια Νεα

6 Ιουλ 2016

Πορτογαλία - Ουαλία: Δεν ρισκάρουν από την αρχή

Στο Foxbet.gr μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Βρείτε τον αναλυτικό οδηγό, με όλες τις εταιρίες, όπως η Betrebels!

Πορτογαλία - Ουαλία
Η Πορτογαλία του Φερνάντο Σάντος βρίσκεται ξανά στα ημιτελικά, όπως και το 2012. Μόνο που αυτή τη φορά τα έχει καταφέρει δίχως να πανηγυρίσει νίκη, επίτευγμα μοναδικό στην ιστορία της διοργάνωσης! «Είμαστε υπεύθυνοι για να γράψουμε την δικιά μας ιστορία», δήλωσε για τον σημερινό αγώνα ο Σάντος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος έχει να κάνει τον Πέπε που δίνεται αμφίβολος, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί κι ο τιμωρημένος Γουίλιαμ Καρβάλιο. Από την άλλη, η Ουαλία, δεν ήταν η μοναδική... πρωτάρα του τουρνουά, ωστόσο με την εντυπωσιακή της πορεία έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους πάντες! Το 3-1 επί του Βελγίου ήρθε απλά να... σφραγίσει τη φοβερή πορεία των Ουαλών, οι οποίοι ζουν το όνειρο τους! Επόμενος στόχος ο τελικός, ωστόσο στην προσπάθεια της αυτή, η Ουαλία θα στερηθεί τον τιμωρημένο Ράμσεϊ, ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων παικτών της. Τι ποντάρουμε;

Κρατάμε το Χ στο ημίχρονο σε απόδοση 1.80, αφού αμφότερες δεν αναμένεται να ρισκάρουν από νωρίς. Όλα τα αγωνιστικά νέα για το EURO 2016 στο Foxbet.gr.

Ινφονέτ - Χαρτς
Οι Τσέχοι γνώρισαν την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς που έλαβε χώρα στη Σκωτία, ωστόσο ήταν η ομάδα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο τεχνικός Πουστόφ τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα και παράλληλα ζήτησε υπομονή ενόψει της ρεβάνς. Από την άλλη, η Χαρτς έκανε μεν τη δουλειά της στο πρώτο ματς, ωστόσο τα... χρειάστηκε και θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή, καθώς το 2-1 δεν είναι σκορ ασφαλείας. Μπορούν να τα καταφέρουν οι Σκωτσέζοι; Ποιοτικά είναι ανώτεροι κι από τη στιγμή που οι αποδόσεις βρίσκονται στα επίπεδα του 2.20, δεν έχουμε παρά να στηρίξουμε το διπλό! Όλα τα αγωνιστικά νέα για τα προκριματικά του Europa League στο Foxbet.gr.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.