Τελευταια Νεα

24 Ιουλ 2016

Πληρώνουν τα πολλά γκολ!

Διαβάστε καθημερινά στο Foxbet.gr όλα τα αγωνιστικά νέα από τις αναμετρήσεις του κουπονιού, αλλά σημαντικούς οδηγούς για τον κάθε παίκτη, όπως για παράδειγμα το άρθρο για το cash out που πλέον έχει γίνει της… μόδας!
Νέα Υόρκη - Νέα Υόρκη Σίτι
Οι γηπεδούχοι έρχονται από ισοπαλία με τη Φιλαδέλφεια. Απογοητευμένος μετά το ματς, ο προπονητής Μαρς, υποστήριξε: «Κάνουμε συνέχεια τα ίδια αμυντικά λάθη και μέχρι να βρούμε λύση, θα είναι μια μακριά σεζόν». Το πρώτο εντός έδρας ντέρμπι με την Σίτι κρατά σε εγρήγορση τόσο τους παίκτες της ομάδας, όσο και τον κόσμο, που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο. Εκτός δράσης αναμένεται να είναι και πάλι οι αμυντικοί Λόρενς (11/0) και Μπάαχ (9/2). Κανονικά διαθέσιμος ο αμυντικός Ζίζο, που αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας του Μόντρεαλ εκτός έδρας. Παρ’ ότι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, η «σίτι» σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους (35’ Βίγια, 45’ Χάρισον). Τι ποντάρουμε; Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δείχνει αρκετά πιθανό, αλλά η απόδοση είναι αρκετά χαμηλή, ώστε να αποτελέσει επιλογή. Αναλύσεις και προγνωστικά από τις αναμετρήσεις του MLS στο Foxbet.gr!
Χάμαρμπι - AΪK Στοκχόλμης

Ούτε κόντρα στη Φάλκενμπεργκ κατάφερε να φτάσει στη νίκη η Χάμαρμπι καθώς παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 3-3, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην 14η θέση της βαθμολογίας.  Στο σημερινό "κλάσικο" της πόλης τα προβλήματα για τη Χάμαρμπι είναι μηδαμινά καθώς επιστρέφει και ο επιθετικός Άλεξ (13/5) που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής. Από την άλλη, οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις φαίνεται πως προσδίδουν έξτρα κούραση στην ΑΪΚ, που έμεινε στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Μάλμε. Η ΑΪΚ έπρεπε να μείνει νωρίς πίσω στο σκορ (15') για να ξυπνήσει και να ανεβάσει στροφές. Μετά από αρκετή επιμονή κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας ισοφαρίσει με τον επιθετικό Άβντιντς. Στην επανάληψη δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα αλλά ούτε και να απειληθεί, με την ισορροπία να είναι το χαρακτηριστικό ολόκληρου του δευτέρου ημιχρόνου. Τι ποντάρουμε; Αναμένεται επιθετικός προσανατολισμός, κάτι που μας οδηγεί στην επιλογή του over 2.5 γκολ. Αναλύσεις και προγνωστικά από τις αναμετρήσεις του MLS στο Foxbet.gr!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.