Τελευταια Νεα

8 Ιουλ 2016

Ο Δημήτρης Ξηρός νέος τεχνικός στον Αστέρα Μεσολογγίου

Στον πάγκο του Αστέρα Μεσολογγίου θα βρίσκεται τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Ξηρός. Ο νεαρός τεχνικός που τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκε στο "τιμόνι" ομάδων Α΄ Κατηγορίας και συγκεκριμένα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου και της Α.Ε. Μεσολογγίου, συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τους ανθρώπους του Αστέρα και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Μεσολογγίου αναφέρει:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Μεσολογγίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ξηρό.
Ο 29χρονος προπονητής είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος του διπλώματος UEFA C. Τη αγωνιστική χρονιά 2013 – 2014 στέφθηκε πρωταθλητής Β' κατηγορίας με την ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου που συνοδεύτηκε με την άνοδο της ομάδας στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Με την ιδία ομάδα την χρόνια 2014 – 2015 κατάφερε παρά τις αντίξοες συνθήκες να παραμείνει στην Α' κατηγορία. Την χρόνια που μας πέρασε μέχρι και τον Ιανουάριο κάθισε στον πάγκο της ΑΕ Μεσολογγίου. 
Θεωρούμε ότι πέρα από την προφανή επάρκεια και κατάρτιση του Δημήτρη Ξηρού στο αντικείμενο του ποδοσφαίρου, η προσωπικότητα και ακέραιος χαρακτήρας του ταιριάζουν απόλυτα στις αρχές και στη νοοτροπία της ομάδας του Αστέρα και γι' αυτό είμαστε βέβαιοι για την καλή πορεία της συνεργασίας μας.
Τον ευχαριστούμε για την αποδοχή της πρότασής μας και του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Μεσολογγίου
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.