Τελευταια Νεα

11 Ιουλ 2016

Το μπαμ με Γεωργούλα η Γ.Ε. Αγρινίου

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Γ.Ε. Αγρινίου. Η ομάδα συμφώνησε με τον έμπειρο forward Κώστα Γεωργούλα που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στις Εθνικές Κατηγορίες με τον Α.Ο. Αγρινίου. Ο Γεωργούλας έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο.Α. μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και αποτελούσε διακαή πόθο των ανθρώπων της Γυμναστικής Εταιρείας. Ο Στέφανος Σταμουλάκης και ο Τάσος Σταμάτης ανέλυσαν το πλάνο που έχουν ενόψει της νέας χρονιάς στον υψηλόσωμο παίκτη, που συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα. Η απόκτηση του Γεωργούλα αποτελεί μία προσθήκη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες για τη Γ.Ε.Α., η οποία στοχεύει ψηλά τη νέα χρονιά στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς ο παίκτης ενισχύει σημαντικά την ομάδα μέσα στη ρακέτα.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Ο Κώστας Γεωργούλας στη ΓΕΑ 

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στην οικογένειά της τον έμπειρο και καταξιωμένο καλαθοσφαιριστή Κώστα Γεωργούλα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεία πάνω απ’ όλα στο καινούργιο μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης με τον οποίο ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την επίτευξη διακρίσεων την προσεχή χρονιά.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.