Τελευταια Νεα

15 Ιουλ 2016

Ταμείο με αουτσάιντερ και φαβορί

Στο Foxbet.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις με πλούσιο ρεπορτάζ για όλα τα ματς του κουπονιού, προγνωστικά, αλλά χρήσιμους οδηγούς, όπως για παράδειγμα το live Streaming στο στοίχημα!

Κροατία U19 – Γαλλία U19
Οι Κροάτες έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό στην πρεμιέρα με την Ολλανδία και γνώρισαν την ήττα με 3-1. Η ήττα αυτή ήρθε να χαλάσει το σερί των τεσσάρων νικηφόρων αγώνων της Κροατίας στους οποίους μάλιστα δεν είχε δεχθεί γκολ. Με το... αριστερό μπήκε στο Euro U19 και η Γαλλία που δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αγγλία και ηττήθηκε με 2-1. Τι ποντάρουμε; Θα πατήσουμε πάνω στην πολύ καλή εικόνα που είχαν δείξει οι Κροάτες στην προκριματική φάση και σε αποδόσεις αουτσάιντερ θα τους στηρίξουμε στον 1 DNB κοντά στο 2.25! Όλα τα νέα από το Euro U19 με... ένα κλικ στο Foxbet.gr.

Λος Άντζελες – Χιούστον
Πάμε και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Το Λος Άντζελες επικράτησε με 0-1 στο Σιάτλ και συνέχισε το σερί νικών που... τρέχει, επιβεβαιώνοντας ξανά την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Πολύ σημαντικό το γεγονός ότι γι' ακόμα ένα παιχνίδι δεν δέχτηκε γκολ, με τους Κόουλ και Ντε Γιονγκ να είναι οι σημαντικότερες απουσίες ενόψει της αναμέτρησης με το Χιούστον. Οι φιλοξενούμενοι επίσης βρίσκονται σε... καλό φεγγάρι. Έρχονται από το 0-0 εκτός έδρας με το Ορλάντο και υπάρχει ικανοποίηση τόσο για τα αποτελέσματα όσο και για τις εμφανίσεις. Στο Λος Άντζελες, όμως, τα πράγματα θα είναι δύσκολα! Ισχυρός δείχνει ο άσος στο 1.60, αξίζει ποντάρισμα το 1 & over 2.5 στο 2.25! Περισσότερες αναλύσεις και προγνωστικά στο Foxbet.gr.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.