Τελευταια Νεα

15 Ιουλ 2016

Με τρία πανελλήνια μετάλλια γύρισε η αποστολή στίβου της Γ.Ε.Αγρινίου από τις Σέρρες
Το Αγρίνιο έχει παράδοση στην ανάδειξη πρωταθλητών στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις και τα νέα παιδιά τη συνεχίζουν με εξαιρετική επιτυχία. Με τρία πανελλήνια μετάλλια γύρισε η αποστολή στίβου της  Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου από τις Σέρρες όπου διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων με συμμετοχή 900 αθλητών από όλη τη χώρα .
Οι πρωταθλητές  Ηλίας Αϋφαντόπουλος και  Θοδωρής Αρωνιάδας που γυμνάζονται με τον Μπάμπη Ποσονίδη, κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στα 1500μ των εφήβων. Το να κερδίσεις ένα πανελλήνιο μετάλλιο στο στίβο δεν είναι εύκολο και σπάνια συναντάς δύο αθλητές στίβου, από την ίδια πόλη και του ίδιου προπονητή, να διακρίνονται στο ίδιο αγώνισμα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ηλίας Αϋφαντόπουλος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα εκπροσωπώντας τη χώρα μας και ο Θοδωρής Αρωνιάδας θα φορέσει και αυτός τη γαλανόλευκη φανέλα αφού θα συμμετάσχει με την εθνική ομάδα στη διεθνή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου.
Το τρίτο μετάλλιο ήρθε από τον Κωσταντίνο Σταμούλη, ο οποίος γυμνάζεται επίσης με τον Μπάμπη Ποσονίδη και κατέκτησε τη τρίτη θέση στα 5000μ.
Εκτός από τους τρεις αθλητές που αναδείχτηκαν πανελληνιονίκες στις Σέρρες αγωνίστηκαν ακόμη τρεις αθλητές της ΓΕΑ με αξιέπαινα αποτελέσματα. Συγκεκριμένα ο Γκάμπριελ Πίσσας με προπονητή το Χρήστο Πίσσα κατέλαβε τη 5η θέση στα 5000μ έφηβων, η Μαριάμ Τζογάνη η οποία γυμνάζεται με τον Μανώλη Μπιρμπίλη κατέκτησε τη 18η θέση στα 100μ και 200μ ενώ ο Δημήτρης Δήμου του Νίκου Γαλούνη αγωνίστηκε στα 10000μ βάδην αλλά ακυρώθηκε λίγο πριν το τερματισμό.
Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές της που καθημερινά με αγάπη και σκληρή δουλειά καταφέρνουν σπουδαία αποτελέσματα και πρωταγωνιστούν τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο .

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.