Τελευταια Νεα

8 Ιουλ 2016

Έδωσαν τα χέρια επιχειρηματίας και πρόεδρος Α΄ Κατηγορίας

Σε καταρχήν συμφωνία έχουν έρθει επιχειρηματίας που έψαχνε τις τελευταίες ημέρες να επενδύσει σε ομάδα του Νομού μας με πρόεδρο ομάδας της Α΄ Κατηγορίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο τους συναντήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης και τα βρήκαν σε αρκετά θέματα. Ο επιχειρηματίας φαίνεται πως θα ηγηθεί του νέου διοικητικού σχήματος, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, οπότε θα υπάρξει και νέα συνάντηση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.
« PREV
NEXT »

15 σχόλια

  1. Ειναι λίγο πιο χοντρός ο επιχειρηματίας λόγο της δουλειάς που κάνει !!!!!! Δεν μοιάζει με την Φωτο που βάλατε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελείωσαν τα κορο'ι'δα αναγέννηση δεν υπάρχουν καμικάζι αυτοκτονίας για να σινεργαστουν μαζι σας. !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδω Πάπας εκει παπάς που ειναι ο κουμπαράς. ????? ψάξε να βρεις για να τον φας!!!!!!!!!! Τα μικρά παιδια τα ξεγελανεεεεε με μια καραμέλα τους μεγάλους δεν γίνετε γιατι θέλουν απο αρνάκι γάλακτος και πάνω. !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλτε κανα ευρω απο την τσεπη σας και αφηστε τα πανυγηρια και τους ερανους...γιατι φετος τελειωσαν τα ψεματααα!!! Και προσεχτε μην ερθουν οι καμικαζοι καταπανωσαςςςςς!!!!

      Διαγραφή
    2. Εσενα μαζι με τα αρνακια θα σου δωσουμε και χαπακια για την χοληστερινη... και εαν υπαρχουν θα σου βρουμε και χαπακια για την ζηλιαααα!!!! Περαστικα σας κουνελακια...

      Διαγραφή
  4. Για ποιον κουμπαρα μιλας?????!!!!! Γιαυτον που εχετε βγαλει απο περιση και τον σεργανατε απο καφετεριες πανηγυρια σπιτια!!!! Εσυ τον εφαγες η τον τσεποσες???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρότα τον παλιό πρόεδρο ποιος τα τσέπωσε !!!! Αυτος έχει τα βιβλία και ξέρει ακριβώς τι έγινε για να σου φύγει η απορία. Απλά σας τσούζει γιατί φέτος δεν θα έχετε τον έλεγχο εσείς με την μεγάλη γλώσσα και ούτε θα μπορείτε να γλύφετε ούτε κοκαλάκι από το αρνάκι γάλακτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρότα τον παλιό πρόεδρο ποιος τα τσέπωσε !!!! Αυτος έχει τα βιβλία και ξέρει ακριβώς τι έγινε για να σου φύγει η απορία. Απλά σας τσούζει γιατί φέτος δεν θα έχετε τον έλεγχο εσείς με την μεγάλη γλώσσα και ούτε θα μπορείτε να γλύφετε ούτε κοκαλάκι από το αρνάκι γάλακτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαύρισε από το κακό του ο πρόεδρος που του παίρνουν την ομάδα!!!!!!! Έχετε για βρυσούλες και εσείς .....................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουλεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ο επενδυτής μπορείτε να μας πείτε αν μιλάει ελληνικά ;;;; Μην τάξη πριμ στα παιδιά και δεν καταλάβουν τι λέει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την ομαδα ο προεδρος θα την δωσει για να παει ακομα πιο ψηλα...τωρα για το ποιος εχει μαυρισει απο το κακο του φαινετε απο τα μνμ.... περαστικα σαςςςςςςς!!!! Και κρατα τις κακιες για τις επομενες ημερες που οι εξεληξεις θα ειναι καταιγιστηκες!!! Εχουν να κλαψουν μανουλες!!!!ο ρε πως σας γλενταμεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πριμ και τα αρνακια τα ψημενα καποιοι αλλοι τα εταζαν περιση....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αααααα εμείς δεν ξέρουμε τι έκανε ο πρόεδρος περιση !!!!! Μας έκρυβε πολλά πράγματα γιαυτο αλλάξαμε σελίδα πιο γρήγορα από εσάς. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε ένα βήμα πιο πάνω από εσάς σε όλα τα επίπεδα. !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι οντως είστε ενα βήμα πιο πανω,γιατί ενω η Αναγγένηση ανέβαινε μέσα στο γηπεδο ως πρωταθλήτρια εσείς κανατε μεγάλο κολπο με τ Γαβαλού και ανεβήκατε έξω απο τ γήπεδο!!Αλλιώς ακόμα στη Β θ παλεύατε μπας και ανεβήτε ποτέ...Γελάει ο κόσμος με τη πιο αποτυχημένη ομάδα τ νομού,12 χρόνια ιστορίας τ περισσότερο χαλασμένα χρήματα και το αποτέλεσμα κανένα!!Γι αυτό λοιπον κοιτάξτε την ομαδα σας και αφηστε τ υπόλλοιπα...

      Διαγραφή
  12. Κάπως έτσι έγινε και με εσάς. Μετανάστες σε άλλον όμιλο. !!!! Στραβή κουτσή όλοι στον άγιο παντελεημονα. !!! Να όμως που τώρα ο Πάπας και ο κουμπαράς τα δυσκόλεψαν τα πράγματα πολύ. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.