Τελευταια Νεα

18 Ιουλ 2016

Για μόνιμη εγκατάσταση στο Ρέθυμνο ο πρώην προπονητής του Ναυπακτιακού, Δημήτρης Κάκκος

Μετά από σχεδόν μια 20ετία σε γνώριμα λημέρια βρίσκεται και πάλι ο Δημήτρης Κάκκος, ο οποίος έριξε άγκυρα για μόνιμη παραμονή στο Ρέθυμνο.
Ποδοσφαιριστής που ξεχώριζε στα Ρεθυμνιώτικα γήπεδα την πενταετία 1993 – 1998, όταν και τον έφερε η τύχη για τις σπουδές του στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η παρουσία του στον Αστέρα Περάματος (1993-94), αλλά και στην Ε.Α.Π. πολύ περισσότερο (1994-1998) εντυπωσίαζε εκείνα τα χρόνια στα γήπεδα του Ρεθύμνου. Πριν από μερικούς μήνες, ο 44χρόνος προπονητής ποδοσφαίρου από τη Ναύπακτο αποφάσισε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για μόνιμη εγκατάσταση στο Ρέθυμνο.
Για να φτάσουμε μέχρι εδώ βέβαια, μεσολάβησαν αρκετά πράγματα τα οποία πέτυχε ο Δημήτρης Κάκκος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Κάτοχος του διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου Uefa A’, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την σεζόν 2004-05 στην Βούλα, ενώ για μια τετραετία (2005-09) δούλεψε στις Ακαδημίες της Βουλιαγμένης. Την διετία 2009-2011 βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπου την πρώτη σεζόν δούλεψε στην ομάδα της Ομογένειας της Νέας Υόρκης Greek American Atlas, ενώ τη σεζόν 2010-11 ήταν ο προπονητής της Β’ ομάδας, Παγκύπριος Νέας Υόρκης και στην Κ19. Στη συνέχεια ακολούθησε μια διετία (2012-14) στις ομάδας Κ15 NPL και Κ16 Ντάντενογκ σίτι στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Το 2015 ήταν βοηθός προπονητή στο Ναυπακτιακό Αστέρα, αναλαμβάνοντας λίγο πριν το τέλος πρώτος προπονητής και με απολογισμό 7 νίκες, 2 ισοπαλίας, καμία ήττα και τέρματα 18-1, έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, αλλά παραιτήθηκε από την θέση του πριν από την έναρξη των μπαράζ.
Το Rethymnosports.gr τον εντόπισε παρέα με τον φίλο του Νίκο Γαβρά (ο Κάκκος διακρίνεται δεξιά στην φωτογραφία).
Γιώργος Σταράς
http://rethymnosports.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.