ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

23 Ιουλ 2016

Πάει Λεωφόρο ο ΠΑΣ

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Αλκμάαρ. Σύμφωνα με πληροφορίες του passports.gr οι Γιαννιώτες καταλήγουν στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς η δεύτερη έδρα που είχαν δηλώσει ήταν αυτή του Περιστερίου και η μοναδική αλλαγή μπορεί να αφορά το γήπεδο αλλά όχι την πόλη διεξαγωγής. Οι "Ζωσιμάδες" δεν πληρούν τις προδιαγραφές για τη διεξαγωγή του αγώνα και η λύση της Λεωφόρου είναι αυτή τη στιγμή η πιο πιθανή. Έτσι πολύ δύσκολα το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού που φάνταζε το πιο πιθανό τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά το κείμενο του passports.gr αναφέρει:

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχτεί τις τελευταίες ώρες η έδρα του επαναληπτικού του ΠΑΣ Γιάννινα με την ολλανδική Άλκμααρ στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ως γνωστόν το «Ζωσιμάδες» δεν πληροί, βάσει των απαιτήσεων της UEFA, τις προϋποθέσεις τέλεσης του «εν λόγω» ματς, επομένως ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι υποχρεωμένος να ξεσπιτωθεί.
Ενώ αρχικά διαφαινόταν ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ατρόμητου, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό καθώς δεν υπήρξε τελικά συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την παραχώρηση του γηπέδου του Περιστερίου παρά τις περί του αντιθέτου φήμες των τελευταίων ημερών.
Στη συνέχεια προέκυψε η λύση του Αγρινίου και του γηπέδου του Παναιτωλικού, η οποία όμως προσκρούει μέχρι στιγμής σε ένα αξεπέραστο, όπως όλα δείχνουν, εμπόδιο. Ποιο είναι αυτό; Από τη στιγμή που ο ΠΑΣ είχε δηλώσει αρχικά ως έδρα του αγώνα την Αθήνα και το γήπεδο του Περιστερίου, το μοναδικό που μπορεί να αλλάξει, σύμφωνα με τις ρητές οδηγίες της UEFA, είναι η έδρα τέλεσης του αγώνα αλλά όχι η πόλη, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση η αντίπαλη ομάδα (εν προκειμένω η Άλκμααρ) έχει δικαίωμα καταγγελίας.
Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες του PASsports.gr τις τελευταίες ώρες είχαμε ανατροπή δεδομένων και προκειμένου ο ΠΑΣ να αποφύγει το ενδεχόμενο καταγγελίας από πλευράς Ολλανδών, ενεργοποίησε την τρίτη κατά σειρά επιλογή του και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό με την Άλκμααρ στις 4/8 είναι η Λεωφόρος, γεγονός που επιβεβαιώνεται τις τελευταίες ώρες και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ-ΧΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ

« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.