ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22 Ιουλ 2016

Ανακοίνωσε τις πρώτες της μεταγραφές η Ακαδημία Ναυπάκτου

Τις πρώτες της τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε η Ακαδημία Ναυπάκτου. Παίκτες της ομάδας τη νέα χρονιά θα είναι οι Δημήτρης Παναγόπουλος, Σωτήρης Λαουρδέκης και Γιώργος Θανασιός. Ο Παναγόπουλος είναι τερματοφύλακας και ανήκε στο Ναυπακτιακό Αστέρα, ο Λαουρδέκης χαφ και αγωνίζονταν στην Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς και ο Θανασιός αμυντικός και αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

''Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας Ναυπάκτου ανακοινώνει τις 3 πρώτες μεταγραφές της ομάδος για την νέα σεζόν. Πρόκειται για τους Παναγόπουλο Δημήτρη, Λαουρδέκη Σωτήρη και Θανασιό Γιώργο.
Ο Δημήτρης Παναγόπουλος είναι τερματοφύλακας, είναι 28 ετών και την περασμένη σεζόν υπερασπίζοταν την εστία του Ναυπακτιακού Αστέρα. Ο Σωτήρης Λαουρδέκης, με πολυετή θητεία στην ΑΕ Παλαιοπαναγιάς μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά, είναι 26 ετών και αγώνιζεται τόσο ως αμυντικός όσο και ως χαφ. Τέλος, ο Γιώργος Θανασιός, 28 ετών, είναι αμυντικός και την προηγούμενη σεζόν αγώνιστκε στο Αντίρριο με την φανέλα του Ατρομήτου.
Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες τόσο συλλογικές όσο και ατομικές. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας.''« ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
ΕΠΟΜΕΝΟ »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.