Τελευταια Νεα

2 Ιουλ 2016

Πρόωρος... τελικός ανάμεσα σε Γερμανία και Ιταλία!

Στο Foxbet.gr μπορείτε καθημερινά να διαβάζετε τον αναλυτικό οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Goalbet.
Γερμανία – Ιταλία


Το εμπόδιο της Σλοβακίας αποδείχθηκε εξαιρετικά εύκολα για τους Γερμανούς, που πήραν την πρόκριση με καλή εμφάνιση και πλέον καλούνται να πάρουν... εκδίκηση από την Ιταλία για τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του EURO 2012. Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ είναι η μοναδική που έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της και αυτή με το μεγαλύτερο μέσο όρο κατοχής της μπάλας. Από την άλλη, οι Ιταλοί χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν έναν πολύ πιο ισχυρό αντίπαλο στη φάση των «16», ωστόσο τα κατάφεραν ιδανικά κόντρα στην Ισπανία! Ο Αντόνιο Κόντε είδε από τους παίκτες του να βγάζουν πάθος από το πρώτο δευτερόλεπτο, υπάρχει όμως προβληματισμός για το γεγονός πως ο Ντε Ρόσι είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ο Καντρέβα βρίσκεται εκτός αποστολής κι ο Τιάγκο Μότα έχει τιμωρηθεί. Αναμένεται δυνατή μάχη, με την ισοπαλία να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν ποντάρετε σε αναμετρήσεις του EURO 2016, υπάρχουν καθημερινά στο Foxbet!
Φλουμινένσε - Κοριτίμπα
Η Φλουμινένσε τα κατάφεραν ιδανικά με τη Φλαμένγκο, ωστόσο γνώρισε την ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με τη Σάο Πάολο (2-1). Οι γηπεδούχου μετρούν τρεις ήττες και μια νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα, με όλα τα ματς να είναι over 2.5. Σε αντίθεση με τη Φλαμένγκο, η Κοριτίμπα έρχεται από σημαντική νίκη, καθώς κατάφερε να σταματήσει αρνητικό σερί τεσσάρων αναμετρήσεων δίχως θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα το έκανε κόντρα στη... μισητή Ατλέτικο Παραναένσε. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία την επιστροφή στις νίκες, ο άσος βρίσκεται σε καλές τιμές και στο 1.80 αξίζει ποντάρισμα. Αναλύσεις για όλες τις αναμετρήσεις της Α' Βραζιλίας μπορείτε να βρείτε στο Foxbet!

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.