Τελευταια Νεα

11 Ιουλ 2016

Beach Volley: Πέμπτες στο Masters Θεσσαλονίκης οι Ξάνθη-Σπηλιωτοπούλου

Ένα βήμα παραπάνω κατάφεραν να κάνουν οι Ξάνθη-Σπηλιωτοπούλου στο τουρνουά Masters της Θεσσαλονίκης το τριήμερο 1-3 Ιουλίου. Μετά την κατάκτηση της έβδομης θέσης στο Masters του Ξυλοκάστρου σειρά πήρε η πέμπτη θέση στη Θεσσαλονίκη ενώ τα κορίτσια κατάφεραν να φτάσουν  μία ανάσα από τον ημιτελικό παίζοντας συνολικά 6 παιχνίδια.
Η δράση στο Avant Garde στην Καρδία Θεσσαλονίκης ξεκίνησε νωρίς την Παρασκευή όπου η Φωτεινή Ξάνθη με την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου διεκδίκησαν μια θέση στο τελικό ταμπλό απέναντι στις Κατσίκα-Ζούρου τις οποίες κέρδισαν μπαίνοντας για δεύτερη φορά φέτος στο κυρίως ταμπλό πανελλήνιας διοργάνωσης (Masters). Το πρωί του Σαββάτου οι Ξάνθη-Σπηλιωτοπούλου αντιμετώπισαν στο πρώτο τους παιχνίδι τις Βασίλα-Αποστολίδου τις οποίες και κέρδισαν με 2-0 σετ (22-20, 21-18). Στη συνέχεια τα κορίτσια αντιμετώπισαν στο ταμπλό των νικητών τις Κούρδογλου-Ματιάδη σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι όπου όμως ηττήθηκαν με 2-1 σετ. Τα κορίτσια έχοντας ρυθμό στην αρχή πήραν το πρώτο σετ 21-19. Στο δεύτερο σετ όμως οι Κούρδογλου-Ματιάδη πίεσαν περισσότερο και έφτασαν στην κατάκτηση του σετ με 23-21 οδηγώντας τον αγώνα σε τάι μπρέικ. Εκεί οι αντίπαλες μπήκαν πιο αποφασιστικά και πήραν το σετ με 15-9 σε ματς διάρκειας 65’. Χωρίς πολύ χρόνο ξεκούρασης ξεκίνησε το τρίτο παιχνίδι των κοριτσιών όπου αντιμετώπισαν τις Κλέπκου-Κουρτίδου τις οποίες και κέρδισαν στο τάι μπρέικ (21-15, 13-21, 16-18). Το εισιτήριο για τον προημιτελικό πήραν τα κορίτσια στον τέταρτο τους αγώνα απέναντι στις Θεοδωρακέα-Κουμβάκη ξανά σε τάι μπρέικ (21-18,20-22, 15-13) σε ένα εξανλτητικό σε κούραση Σάββατο.
Στο τελευταίο τους παιχνίδι το δίδυμο αντιμετώπισε στον προημιτελικό τη δεύτερη εθνική ομάδα όπου και έρεπε να νικήσουν και την κούραση της προηγούμενης ημέρας και ηττήθηκε με 2-0 σετ τερματίζοντας στην 5η θέση.
Επόμενος σταθμός του πανελληνίου πρωταθλήματος και των κοριτσιών είναι το Masters στα Μάταλα στις 15-17 Ιουλίου. Στόχος των κοριτσιών είναι η διεκδίκηση μιας καλής θέση, η οποία θα τους δώσει επιπλέον βαθμούς ώστε να εξασφαλίσουν μία θέση στα τελικά των Masters που θα πραγματοποιηθούν στο Σχοινιά 23-24 Ιουλίου.




« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.