Τελευταια Νεα

9 Ιουν 2016

Pick of the Day Πέμπτης

Χαίρεται φίλες και φίλοι! Μία μερούλα έμεινε για το Euro και θα περάσει και αυτή. Περιορισμένες επιλογές και για σήμερα Πέμπτη, αλλά η Φινλανδία μας κρατάει συντροφιά.

// Τo Stoiximatakias24.gr από σήμερα μέχρι και το τέλος του Euro θα φιλοξενείται σε στήλη από το olatagoal.gr!

// Ανάλυση για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού στο ποδόσφαιρο θα βρείτε εδώ.

Βάασα εναντίον Ελσίνκι το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει. Λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στη Φινλανδία με το τρόπο που διοργανώνεται το πρωτάθλημα. Η Βάασα μετρώντας δέκα παιχνίδια βρίσκεται στην 9η θέση με 11 βαθμούς. Καλή εντός έδρας μέχρι τώρα και αρκετά αξιόπιστη, με τα εκτός να είναι η αδυναμία της. Στον αντίποδα η Ελσίνκι ακόμα μία χρονιά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει. Μετά από δώδεκα παιχνίδια βρίσκεται στη κορυφή με 27 βαθμούς και τρέχει ένα σερί εξι αήττητων παιχνιδιών. Εντός έδρας παραμένει αήττητη με το απόλυτο,σε αντίθεση με τα εκτός όπου φέτος αντιμετωπίζει μία μικρή δυσκολία.

Και ερχόμαστε στο σημερινό παιχνίδι. Σίγουρα φαβορί είναι η Ελσίνκι με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα. Πάντως η Βάασα παραμένει αρκετά αξιόπιστη εντός έδρας και σε συνδυασμό με την ανοδική της πορεία το τελευταίο διάστημα σίγουρα κάνει το παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο. Η Ελσίνκι ναι μεν είναι το φαβορί, αλλά με την εικόνα της στα εκτός φέτος και την ανοδική πορεία της Βάασα, θα ήθελα λίγο πιο κλειστό το σετ σήμερα. Η προϊστορία πάντως θέλει πάντα το συγκεκριμένο ζευγάρι να έχει παιχνίδια με γκολ και δεν βλέπω το λόγο να μην επαληθευτεί και σήμερα, ειδικά από τη στιγμή που παίζεται σε τιμές αουτσάιντερ. Για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω ποντάρω στο γκολ γκολ λοιπόν, με απόδοση στο διπλασιασμό.






Συνοπτικά:


ΚΩΔ. ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό) Stoiximan
679. Βάασα - Ελσίνκι  G/G @2.00






Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.