Τελευταια Νεα

12 Ιουν 2016

Euro 2016 : Γερμανία - Ουκρανία


Χαιρετώ, έφτασαν οι μέρες του Euro που περιμέναμε πως και πως όλοι οι στοιχηματοφιλοι. Παρέα θα ασχοληθούμε με τον 3ο Όμιλο της διοργάνωσης που ανοίγει την αυλαία με το Πολωνία-Β. Ιρλανδια.


Δείτε όλες τις αναλύσεις για το Euro 2016 από το Stoiximatakias24.gr εδώ

Επίδειξη δύναμης από την Γερμανία τα τελευταία χρόνια που έρχονται ως Πρωταθλητές Κόσμου στο φετινό EURO. Ένα εκπληκτικό Μουντιάλ που καθάρισε κρίσιμα ματς στις παρατάσεις, αρχή με την Αλγερία στους 16 που την δυσκόλεψε αρκετά μέχρι και το 2' λεπτό της παράτασης. Μετά το 0-1 απέναντι στην Γαλλία που κράτησε ως το 90', τα 7 στην Βραζιλία που δεν ξεχνιούνται, βρήκε δρόμο άδειο και έκανε πάρτι. Με αποκορύφωμα στον τελικό που μείναν στο 0 με την Αργεντινή και στο 113' ως συνήθως καθάρισε την υπόθεση κατάκτηση ο Μάριο Γκέτσε. Έκτοτε πέτυχαν 1 νίκη σε 4 φιλικά με ΗΠΑ (1-2), Αυστραλία (2-2), Ισπανία (1-0), Αργεντινή (2-4), σκόραραν 6 φορές και δέχτηκαν 8 γκολ. Στα προκριματικά δεν τα βρήκαν δύσκολα παρα μόνο σε Ιρλανδία (1-0) και Πολωνία (2-0), στα υπόλοιπα πέτυχαν 7 νίκες 1 ισσοπάλια τερματίζοντας πρώτοι αφήνοντας στο -1 τους Πολωνούς. Βγάλαν 2ο σκόρερ τον Μίλερ με 9 γκολ (1ος ο Λέβα με 13). Στα τελευταία φιλικά δεν τα πήγαν πολύ καλά απέναντι σε Γαλλία,Σλοβακία (με πολλές αλλαγές), Αγγλία (αξιομνημόνευτο το γκολ του Βάρντι, 3' αφού μπήκε αλλαγή, με τακουνάκι, στην κλειστή γωνία του Νόιερ). Σημαντικές απουσίες αυτές των Λαμ και Ρόις, αντίθετα στη αποστολή κλήθηκε ο Σβαιστάιγκερ που έχει να αγωνιστεί αρκετούς μήνες. 


Στην αντίπερα όχθη η Ουκρανία έρχεται με μια αποτυχημένη συμμετοχή σε προκριματικά Μουντιάλ αφού παρότι το 2-0 του 1ου αγώνα δεν κατάφερε να πάρει την Πρόκριση από τα πλέι-οφ στην Γαλλία όπου και ηττήθηκε με 3-0. Στον όμιλο της τα πήγε πάρα πολύ καλά με 6-3-1 και 21 βαθμούς έναντι 22 των Άγγλων που κατάφεραν στο τσακ να περάσουν απευθείας. Στα φιλικά που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια τα πηγαίνει εξαιρετικά με σερί  11-4-0 και τελευταία ήττα από τους Τούρκους  πριν από 4 χρόνια. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στα προκριματικά με 6-1-3 καταφέρνοντας να πάρει Χ και από την 2η Σλοβακία, τερμάτισε 3η με μεγάλη διαφορά από την 4η Λευκορωσία και στα πλέι-οφ απέκλεισε την Σλοβακία. Δυνατή σε όλα τα ματς και με πολύ καλή άμυνα όπως μαρτυρά το 14-4. Στα φιλικά προετοιμασίας δεν κατάφεραν να την σταματήσουν Κύπρος-Ουαλία-Ρουμανία-Αλβανία. Στηρίζεται στο κέντρο της που διαθέτει ποιοτικούς παίκτες όπως οι Κονοπλίανκα, Τίμοστσουκ, Στεπανέκο, Γιαρμολένκο. Επίσης στο κέντρο πήρε μαζί του ο Φομένκο τα ταλεντάκια Ζιτσένκο και Κοβαλένκο, παίκτες με πολύ μέλλον μπροστά τους. 

Παρά τις δύσκολες ώρες που περνάει τα τελευταία χρόνια η Ουκρανία και το Ουκρανικό ποδόσφαιρο το εθνικό συγκρότημά τους έχει τάσεις βελτίωσης, σχεδόν σίγουρη είναι η 3η θέση (2.75) που θα επιφέρει την πρόκριση (1.50), combo μαζί (4.20). Η Γερμανοί παρά την κούραση όλη την σεζόν, παρότι και αν δυσκολευτούν στην αρχή του ματς στο τέλος μας έχουν συνηθίσει να παίρνουν το αποτέλεσμα. Θα δεχθούν πίεση αρκετή από την Ουκρανία αν μη τι άλλο, το θέμα είναι αν αντέξουν όπως στην πρόσφατη πρεμιέρα τους στο Μουντιάλ που διέλυσαν με 4-0 την Πορτογαλία. Κοιτώντας τις αποδόσεις βρίσκω ενδιαφέρον στο 4.05 της ισοπαλίας, όπως και στο 1.70 για να σκοράρει η Ουκρανία. Παρ'όλα αυτά η επιλογή μου θα είναι το Over 2.5.

Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!


Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.

Συνοπτικά:



ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
506.Γερμανία - ΟυκρανίαOver 2,5@1.95


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.