Τελευταια Νεα

25 Ιουν 2016

Euro 2016: Γαλλία - Ιρλανδία


Η οικοδέσποινα Γαλλία θα προσπαθήσει να περάσει το εμπόδιο των Ιρλανδών στην φάση των 16 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου!

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Η Γαλλία αν και είχε έναν εύκολο όμιλο δεν κατάφερε να πείσει με τις εμφανίσεις της, παρ' όλα αυτά κατέλαβε την πρώτη θέση όπως όλοι περιμέναμε. Και στις τρεις αναμετρήσεις της παρουσιάστηκε με παιχνίδι πρωτοβουλιών και κατοχής της μπάλας, αλλά είχε δυσκολία στην επίτευξη τερμάτων, τα οποία και προήλθαν κατά κύριο λόγο από το ατομικό ταλέντο των παικτών της. Αυτό κυρίως φαίνεται στα παιχνίδια με Ρουμανία και Αλβανία που κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα μετά το 85ο λεπτό του αγώνα, με φοβερό σουτ του Payet (87'), και την κεφαλιά του Γκριεζμάν (90'+).

Από την άλλη μεριά η Ιρλανδία έκανε την έκπληξη και βρίσκεται στις 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, και αυτό από μόνο του αποτελεί επιτυχία. Αγωνιστικά περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο τόσο με τη Σουηδία όπου κατάφερε να κερδίσει την ισοπαλία, όσο και με το Βέλγιο όπου έχασε. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι με την αδιάφορη Ιταλία να αναγκαστεί να παίξει παραγωγικό ποδόσφαιρο, να κερδίσει, και να προκριθεί ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες στα νοκ άουτ παιχνίδια.


Στο φετινό Euro έχουμε δει αρκετές εκπλήξεις και η πλειοψηφία των παιχνιδιών να κρίνεται στο δεύτερο ημίχρονο. Η οικοδέσποινα Γαλλία, αισθάνεται τυχερή που έρχεται αντιμέτωπη με τη βατή Ιρλανδία, καθώς οι κλασικές ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις θα δώσουν μίνι τελικούς για την πρόκριση τους. Περιμένουμε παιχνίδι κατοχής από τη Γαλλία, και πιο παθητικό ρόλο από τους Ιρλανδούς που θα επιδιώξουν ένα θετικό αποτέλεσμα με τις αντεπιθέσεις. Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν και οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να επαναφέρουν στην αρχική ενδεκάδα τους Giroud, Matuidi, Payet και N'Golo Kante, οι οποίοι ξεκουράστηκαν στο ματς με την Ελβετία. Εμείς θα ποντάρουμε στην επικράτηση της Γαλλίας σε συνδυασμό με Over 1,5 Goal που το βρίσκουμε στην Stoiximan σε απόδοση 1,97.


Διαβάστε αναλύσεις και προγνωστικά για όλα τα ματς του Euro στο stoiximatakias24.gr


Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)
Stoiximan
539.Γαλλία - Ιρλανδία1 & over 1,5@1.97




Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.