Τελευταια Νεα

27 Ιουν 2016

Euro 2016: Αγγλία - Ισλανδία

Χαιρετώ, έφτασε και η νοκ-άουτ φάση των αγώνων με τις ομάδες να τα παίζουν όλα για όλα για το εισιτήριο των προημιτελικών. Όπως διαβάσατε και στον τίτλο θα ασχοληθούμε με το Αγγλία-Ισλανδία. 

// Δείτε όλες τις αναλύσεις για το Euro 2016 από το Stoiximatakias24.gr εδώ.

Η μοναδική από τις «Μεγάλες» που όχι μόνο δεν έχει σηκώσει το τρόπαιο ποτέ, αλλά δεν έχει καν συμμετάσχει σε κάποιον τελικό. Αντίθετα έχει τερματίσει 3η μόλις 1 φορά το μακρινό 1968 και βρέθηκε στους ηττημένους των ημιτελικών το 1996 μαζί με την Γαλλία. Φέτος ελπίζουν σε καλύτερη πορεία προσπαθώντας παράλληλα να βγάλουν από πάνω τους τον χαρακτηρισμό «looser». Στη φάση των ομίλων δεν τα πήγαν αρκετά καλά με Χόντσον να κάνει αρκετά προπονητικά λάθη, όπως να κρατάει στον πάγκο τον Βάρντι στο πρώτο ματς με τους Ρώσους που βρήκαν το γκολ στο 73' (Νταιερ) ,αλλά την επιλογή του να μην κάνει 3η αλλαγή την «πλήρωσε» στο 92' από την ισοφάριση του Μπερεζούτσκι. Κόντρα στην Ουαλία φάνηκε να έβαλε μυαλό, αφού έκανε 2 βασικές αλλαγές με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου (Στάριτζ  αντι-Στέρλινγκ και Βάρντι αντι-Κέιν). Η μια του έπιασε στο 10λεπτο όπου ο Βάρντι ισοφάρισε σε 1-1 (Μπέιλ 42') και η άλλη στο 92' όπου ο Στάριτζ έκανε το 2-1 στο παρά πέντε του αγώνα. Τελευταία αγωνιστική με Σλοβακία βολευόντουσαν και οι 2 με την ισοπαλία, ωστόσο οι Άγγλοι δεν παίξανε γι' αυτή. Μεταξύ άλλων στο ότι δεν βρήκαν τέρμα έπαιξε και η άψογη εμφάνιση του Κόζακιτς. 

Οι Ισλανδοί  από την άλλη βρέθηκαν σε έναν όμιλο που αν τερμάτιζαν τελευταίοι δεν θα έκανε σε κανέναν εντύπωση, τελικά όμως μόνο αυτό δεν έγινε. Αντί αυτού τερμάτισαν 2οι αφήνοντας στην 3η θέση τους Πορτογάλους να παλεύουν για την πρόκριση. Όλα ξεκίνησαν κόντρα στους Πορτογάλους που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ο Bjanason ισοφάρισε στο 50' σε 1-1 και κατάφεραν να κρατήσουν αυτό το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Η συνέχεια ήρθε κόντρα στους Ούγγρους με το εύστοχο πέναλτι του Σίγκουρσον στο 40' να τους δίνει αυτοπεποίθηση για πρόκριση, η χαρά όμως σταμάτησε με το αυτογκόλ του Σαβέρασον στο 88'. Το «παραμύθι» όμως τους επιφύλαξε ευχάριστο τέλος στο ματς με τους Αυστριακούς, βρέθηκαν νωρίς στο 1-0 (18' Μπόβαρσον), στο 37' αστοχεί σε πέναλτι ο Ντράγκοβιτς και κράταγαν την πρόκριση στα χέρια τους.  Στο 60' όμως πετυχαίνει γκολ ο Schopf και σε συνδυασμό με την ισοφάριση του Ρονάλντο σε 3-3 στο άλλο ματς κινδυνεύουν να μείνουν εκτός συνέχειας. Τελικά όμως η λύτρωση έρχεται στο 94' με το γκολ του Τραούστασον που τους στέλνει στην φάση των 16 κόντρα στους Άγγλους. 

 Αστάθεια βγάζουν οι Άγγλοι μέχρι στιγμής, σε αντίθεση με τους Ισλανδούς που προσπαθούν και με λίγο βοήθεια της τύχης πέτυχαν αυτή την πρόκριση. Δύσκολο το θεωρώ να σκοράρουν απόψε, όπως και τους Άγγλους περιμένω να παίζουν συντηρητικά γι' αυτό θα επιλέξω το Under 2.5 που το βρίσκουμε στο 1.60 στον Stoiximan.

Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
.Αγγλία - ΙσλανδίαUnder 2.5@1.60




Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.