Τελευταια Νεα

13 Ιουν 2016

Euro 2016: Βέλγιο - Ιταλία



Καλησπέρα φίλες και φίλοι η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έφτασε ανανεωμένη μάλιστα αφού το φετινό euro θα πραγματοποιηθεί με 24 ομάδες. Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση σαν blog θα ασχοληθούμε με κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ως τον μεγάλο τελικό αναλύοντας τους μονομάχους και δίνοντας πρόταση για κάθε ματς.

// Κάνε ένα Like στη ΝΕΑ μας σελίδα και ακολουθήστε μας στο facebook!

Συνεχίζουμε με τον 5ο όμιλο και με το ντέρμπι Βέλγιο - Ιταλία. Οι Βέλγοι διαθέτουν μια πλήρη ομάδα και γι' αυτό δεν θεωρείτε άδικα ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου. Μεγάλος απόντας ο αρχηγός Κομπανί που ταλαιπωρήθηκε απίστευτα τη φετινή χρονιά από τους τραυματισμούς αλλά με τους Αλντερβέιρελντ και Βερτόνγκεν το κενό αναμένεται να καλυφθεί επάξια έχοντας μάλιστα έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του κόσμου να καλύπτει τα νώτα τους που φυσικά δεν είναι άλλος από τον Τιμπό Κουρτουά. Από το κέντρο και μπροστά τα λόγια περισσεύουν αφού παίχτες όπως οι Μπεντέκε, Μέρτενς, Καράσκο και Ντεμπελέ ίσως να μην μπορέσουν να βρεθούν στην αρχική 11αδα. Προπονητής είναι ο Μάρκ Βίλμοτς που καλείται αυτή τη φορά να αξιοποιήσει το υλικό που έχει και όχι να μείνει φαβορί στα χαρτιά κάτι που απέφυγε στα προκριματικά αφού κατέκτησε ουσιαστικά άνετα την κορυφή του 2ου ομίλου.

Οι Ιταλοί από την άλλη μεριά με τον Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι πιθανόν στη τελευταία του διοργάνωση με την εθνική ομάδα αφού αναλαμβάνει τα ηνία της Τσέλσι κατέκτησαν τη κορυφή του 8ου ομίλου χωρίς μάλιστα να γνωρίσουν την ήττα. Ηχηρές απώλειες στην προσπάθεια να κατακτήσουν αυτή τη φορά το τρόπαιο υπάρχουν κυρίως στο κέντρο αφού Μαρκίζιο, Βεράτι και ο μεγαλος μαέστρος Πίρλο δε βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή λόγω τραυματισμών και ετοιμότητας. Η προϊστορία του συγκεκριμένου θεσμού μας έχει δείξει πως η ομάδα με την καλύτερη ανασταλτική λειτουργιά προχωράει στο θεσμό κάτι που ο Κόντε ξέρει και γι αυτό θα στηριχτεί στην άμυνα της Γιουβέντους που γνωρίζει άλλωστε καλυτέρα από τον καθέναν. Ντε Ρόσι και Τιάγκο Μότα αναμένεται να καλύψουν το κενό στο κέντρο με την επίθεση να αποτελεί μυστήριο για όλους αφού ούτε το 3-5-2 είναι δεδομένο πως θα είναι το σύστημα που θα ακολουθησει η Σκουάντρα Τζούρα ούτε το κατά πόσο θα στηριχτεί σε πλάγια χαφ με τον μόνο επιθετικό βάση φιλικών που χτυπάει 11αδα να είναι ο Ιμόμπιλε με πιθανότερο παρτενέρ τον Γκρατσιάνο Πελέ.

Πρόταση μας για το σημερινό παιχνίδι θα είναι το να μην μπουν πολλά goal αφού οι μεν τυπικά πάντα γηπεδούχοι θα μπουν χαλαρά ώστε να μη βρεθούν να κυνηγούν το σκορ κάτι που τους στοίχισε στο πρόσφατο μουντιάλ και με τους δε φιλοξενούμενους να είναι παραδοσιακά πάντα πολύ καλά στημένοι αμυντικά κυνηγώντας αντεπιθέσεις αλλά και όλες τις στημένες φάσεις με πιθανότερο τελικό αποτέλεσμα για αυτούς που θέλουν να ρισκάρουν περισσότερο το Χ.

Διαβάστε ανάλυση για όλο το ποδοσφαιρικό κουπόνι (και το μπασκετικό) εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Συνοπτικά:

ΚΩΔ.ΑΓΩΝΑΣΠΡΟΤΑΣΗΕΤΑΙΡΙΑ
(Μονό αποδεκτό)Stoiximan
509.Βέλγιο - ΙταλίαUnder 2,5@1.50
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.